28 maj 2024

Terese & Soon Face Moisturizer

therese & Soon Face Moisturizer

Recension Terese & Soon Face Moisturizer 

Den här fuktgivande ansiktskrämen var med i det paket jag vann i Surprise Giveaway hos Nordic Beauty Awards. 

Terese & Soon är ett nytt märke för mig. Ett svenskt, ekologiskt märke som är relativt nytt på marknaden. De har skapat en miniserien Everyday som består av en Cleansing Mousse samt en Face Moisturizer. Grundarna av märket driver även webbutiken Pure Habit

Everyday Face Moisturizer

En 24 -timmars kräm som ska balansera, skydda och återfukta. Kan användas både som dag och natt kräm. Den innehåller bl a  bergamott, neroliolja och svarta vinbär. Produkterna är ICEA COSMOS ORGANIC certifierade. Kommer i pumpflaska i plast med träkork. Everyday Face Moisturizer ska passa alla hudtyper.

therese & Soon Face Moisturizer

Mitt utlåtande

Pumpen doserar en lagom mängd och behövs det mer är det bara att trycka en gång till. Hellre mindre mängd åt gången än för mycket direkt. Konsistensen är inte rinnig utan liknande en fyllig lotion. Doften är mild med inslag av bergamott och neroli. Den är väldigt mjuk och behaglig att applicera på huden. Den kladdar inte, tas upp av huden snabbt samtidigt som den lämnar en tunn mjuk skyddande hinna. Jag gillar den. Var lite skeptiskt om min hud skulle reagera speciellt på bergamott men den fungerade bra. Alltid svårt att veta innan man testat, beror ju helt på sammansättningen.

50 ml ca pris 285 kr ||*PAO 12 m||

*PAO = Period After Opening

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.