5 mars 2024

Empties 2022 jan/feb

empties 2022 jan/feb

Empties 2022 jan/feb

Jag glömmer hela tiden bort att spara de produkter som blir tomma eller dags att rensa bort, så jag vid månadens slut kan fota dem tillsammans.

empties 2022 jan/feb

Nu tänkte jag göra ett försök igen 😊 har hängt upp en grön nätkasse i en hörna i badrummet, väl synligt *haha så jag blir påmind om att det som tagit slut ska läggas i den.

Planerar av göra en ’Empties’ post i början av varje månad och skriva något kort om varje produkt.

Först ut blir januari/februaris tomma produkter och rensningar

~ Double Cleansing Oil Face – Physicians Formula Organic Wear | Den här double rengöringen var helt ok. Olja som blev till mjölkkonsistens tillsammans med vatten. Rengjorde bra lämna huden mjuk. Hade en bidoft av något men den var inte avskräckande.

~ Handsoap Vanilla Tangerine – EstelleThild | Jag hade nog önskat lite fylligare konsistens men den var helt ok, luktade gott och torkade inte ut händerna.

~ Bee Lovely Hand Cream – Neal’s Yard Remedies | Min stora favorit bland handkrämer! Fyllig konsistens som jag gärna smörjer in lite extra till natten. Har en mild och mjuk doft.

~ Wild Rose AHA-Toner – Neal’s Yard Remedies | Jag var väldigt försiktig och använde den högst 1 gång i veckan oftast varannan vecka pga av min väldigt reaktiva hud. Med den försiktigheten så fungerade den helt ok. Gav huden fint lyster.

~ Blåmist nr 101b oparfymerad hud och hårbotten – Bruns Products | Den här gillade jag skarpt! Så fantastisk utformad sprayfunktion för den absolut bästa  och mjukast appliceringen. Eftersom den är oparfymerar så har den en naturlig örtaktig doft.

~ Expert Face Brush – Real Techniques | Denna makeupborsten har varit en av mina stora favoriter bl a för att applicera foundation med. Jag har haft länge (säkert sedan typ 2015!) och jag rengör mina makeup borsta ofta och noggrant. Så den har haft extremt bra livlängd.

Nu börjar det lossa större mängder av själva borststråna och då är det dags att säge bye bye till den.

~ Juicy Jelly Hyaluron Face Moisturiser – Mossa | Luringen som presenterades som ett serum men är så mycket mer än ett serum. Doftar ljuvligt. Stor flaska. Serum, fuktighetsgel och ansiktsmask i ett.

~ Coffee Scrub – Pure Coco by Cien  | Det här är egentligen en ansiktsskrubb men jag använde den kroppen, tyckte den var lite ’rivig’ att ha i ansiktet. Doftade väldigt gott. Dock inte helt naturligt innehåll.

Ska bli intressant att se vad jag hinner med att använda upp under mars månad!

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.