1 mars 2024

Mascara x 4 Recension

Mascara x 4 Recension

Mascara x 4 RecensionMascara x 4 Recension

Här är fyra mascaror jag använder just nu. Egentligen brukar jag se till att bara ha en mascara igång tills den tar slut eller går ut. Nu har jag tydligen gjort ett undantag pga ren nyfikenhet antar jag. Risken att ha fler öppnade samtidigt är ju att man inte hinner göra slut på dem inom deras 6 månaders hållbarhet. Vilket båda från PuroBio samt den Kjaer Weis gör nu.

PuroBIO Cosmetics 

Mascara x 4 Recension

Black Too Black Mascara – 9,9 ml ca pris 179 kr har en timglasformade borst med multidimensionella fibrer som ska förenkla appliceringen samt komma åt även de kortaste  fransarna. Jag tycker den ger bra volym och markerade fransar. Har inte någon stark doft.

Mascara x 4 Recension Ett lager har jag applicerat på bilden. Den är även relativt lätt att tvätta bort med makeup remover. Jag använder oftast olja eller rengöringsbalm/mjölk. Jag har fått för mig att jag upplever som att den skulle innehålla fibrer, då den typ ‘fiber’ fäller vid rengöringen. Men det är nog bara en känsla. Ingen annan tycks uppleva det så. 

Mascara x 4 Recension

Mascara Get Better 10 ml ca pris 179 kr – en transparent mascara som bl a innehåller blåklint och aloe vera som ska förse fransarna och bryn med näring och göra dem starkare samt ger en fylligare effekt. Borsten är halvmåneformad med piggar av olika längd.  Det är som en frans/bryn näring och primer i ett. Jag upplever doften som lite starkare än på mascaran och det luktar som godisblandning.

Mascara x 4 Recension På bilden har jag nyss färgat mina fransar så jag applicerade några lager av Get Better för att ge fransarna en lite puff. Fransarna blir dock inte stela utan håller sig mjuka. Den transparenta mascaran behöver ingen makeup rengöring för att tas bort.

Kjaer Weis

Mascara x 4 Recension

Im- possible mascara 7 ml ca pris 340 kr  Den här en lite annorlunda borste som jag tyckte så lite svårhanterlig  först. Borsten är två formad. En böjd sida och en platt. Doften är ganska så neutral, inga starka dofter. Den böjda ger både längd och volym och den platta ytterligare volym samt lyft.

Mascara x 4 RecensionJag har först applicerat med den böjda sidan och sedan den platta. Det kommer dock ganska mycket av den fylliga formulan på borsten i början. Den ger verkligen fyllighet och volym till fransarna. Den här har jag gjort en recension på tidigare.

The Organic Pharmacy 

Mascara x 4 Recension

Volumising Mascara  10 ml ca pris €35 (luxplus 139,95 SEK/ord 359,95 SEK)  – den här mascaran har jag ganska nyligen köpt. Men jag har varit nyfiken på själva märket och den här mascaran ganska länge. Den verkar dock vara väldigt svår att få tag på i Sverige. Jag köpte min från Luxplus samtidigt som min dotter beställde därifrån, prislappen var lite lägre än rek ord pris 😉 Den har en liten udda doft men inget som avskräcker. Själva hylsan är rätt så tung. Jag gillar formen på borsten och det går lätta att applicera på fransarna. Den ger fin volym och lyfter fransarna utan att ge stela fransar. Den ger fina markerade fransar.

Mascara x 4 Recension Jag har applicerat två lager på bilden. Lätt att tvätta bort med makeuprengöring eller olja.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.