19 april 2024

BeauAge Beauty – Ett nytt skönhetskoncept

BeauAge Beauty – Ett nytt skönhetskoncept
BeauAge Beauty – Ett nytt skönhetskoncept

Jag skrev en artikel för 1o år sedan om Eco Beauty Consultant Iván Valencia. Sedan dess har han hunnit med en massa spännande utmaningar. 

Sales/Training Manager/PR/Social Media Manager hos Maria Åkerberg – Area Manager/consultant för dåvarande Paradisets Skönhets del  – Initiativtagare/medgrundare till Organic Beauty Awards – Creative Director På Loelle Organic Beauty – Löpande skönhetsexpert i media (tv, radio, magazine mm) – Just nu jobbar han bl a som ansvarig för matbutiken Kajsa Wargs skönhetsavdelning.  Han håller också på att skapa sitt egna skönhetsmärke som kommer att förmedla ett helt nytt skönhetskoncept – BeauAge Beauty som kommer att lanseras framöver.

BeauAge Beauty 

“Där andra ser brister som behöver korrigeras

 Ser vi perfektion att lyftas fram”

Vad står BeauAge för?

En kombination  av två av de mest använda orden inom skönhet. Beau – det franska ordet för vacker och Age – det engelska ordet för ålder. BeauAge kommer att förmedla en helt ny syn på skönhet och den anti-age kultur som skapats av skönhetsindustrin.

BeauAge Beauty – Ett nytt skönhetskoncept

Vad är då BeauAge?

Ett nytt sätt att se på skönhet och hudvård genom att öka konsumenternas välbefinnande genom naturens rikedom och visdom. Att främja en sund syn på sig själv, öka självkänsla att kunna få vara den du är och känna att du är vacker som du är. Där ålderism* inte har någon plats utan istället se det vackra i mognad och visdom.

*) Ålderism = “stereotypa föreställningar eller diskrimineringar som utgår från en människas ålder”

Mer om BeauAge Beauty

Hållbart, etiskt framställd, modern, mångsidig hudvård framställd av naturens egna och bästa ingredienser. Produkterna kommer att representera välbefinnande, effektivitet, hälsa och hållbarhet. Allt detta som pionjärerna hade för avsikt att göra.

BeauAge Beauty – A Beautiful Tribe 

Håll er uppdaterade genom att följa BeauAge Beauty på Instagram 

Share some blog love

2 tankar på “BeauAge Beauty – Ett nytt skönhetskoncept

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.