1 mars 2024

PuroBios tre senaste mascaror

PuroBios tre senaste mascaror

PuroBios tre senaste mascaror

||#fan ~ lengthening  || #follow ~ volumising || #swipe-up ~ curling|| 

Jag tycker förpackningarna är uppiggande med sina fina färger ljusrosa, rosa och turkos i kombi med den svarta hylsan

Vad är skillnaden på dessa tre mascaror?

Det som skiljer dem åt är färgen på hylsan och själva formen på borsten som ger de olika effekterna, men formulan är densamma på alla tre =) Lika mycket innehåll ca 8 ml, lite mindre mängd än normal som brukar ligga på 10 ml. Men de har även ett lägre pris 😉

PuroBios tre senaste mascaror

Vad innehåller de?

Berikade med jojobaolja (stärkande), blåklintsextrakt (återfuktande). rosenvatten och rosenolja av Rosa Gallicia och Rosa Damascena samt växtvaxer som ska ge stöd åt fransarna. Rekommenderas att appliceras genom att placera borsten vid fransroten och arbeta uppåt och nedåt med lätta sick-sack rörelser.

Follow – ger volym   ~ fan – längre ögonfransar  ~  swipeup –  böjda ögonfransar.

#fan ~ lengthening mascara black

PuroBios tre senaste mascaror

#fan har min favorit form på mascara borste. Lång, rak och lite smalare samt lite kortare piggar/borst. Den här borsten lovar att skapa längd till fransarna. Mängden man får upp på borsten är krämig men ändå sparsam. Så det kommer inte en massa på fransarna på en gång.

Jag kan nog hålla med om att den här borsten ger fransarna en definition av längd.

#follow ~ volumizing mascara black

PuroBios tre senaste mascaror

#follow har en borsten som är mer konformad och har lite längre strån. Den här borsten lovar volym. Mängden som man får upp på borsten är krämig och ger betydligt mer synlig effekt direkt.

Skapar definitivt rejäl volym på fransarna. 

#swipe-up ~ curling mascara black  

PuroBios tre senaste mascaror

#swipe-up har en borste som är böjd, den ska ge hjälpa till att fransarna en fin böjdform. Med den här mascaran upplever jag att det man får upp på borsten är åt det lite torrare håller. Inte på så sätt att det smular men man behöver applicera några extra gånger för att få till lite markering.

Jag tycker mig se en viss böjning*) av fransarna i alla fall. 

Den slutgiltiga utvärdering

Jag gillar alla tre! De ger olika slutresultat för olika tillfällen.  Alla tre är superlätta att få bort, funkar till och med enbart med varmt vatten! Lämnar eventuellt lite svärta runt ögonen på huden om man tar bort med bara vatten, men fransarna är helt fria från mascara. Ändå håller sig mascaran på plats en hel dag. Jag använder ju alltid lite mandelolja plus vatten när jag tar bort ögonmakeup och då försvinner mascaran och svärtan på huden fortare än fortast utan att behöva gnugga det minsta!

 *) Det här med att få till böjda fransar är något jag tycket är så snyggt, det öppnar liksom upp ögonen lite mer. Men det är något som inte verkar fungera så jättebra med mina fransar, inte ens med fransböjare. Direkt efter användande av fransböjare kan jag väl se ett liten böj men sen avtar det. Ingen aning varför, men det verkar vara som fransarna är för tunga i sig själv så det håller inte kvar sin ‘böj’ Kanske ett franslyft skulle hjälpa men den är dessvärre inget som är aktuellt för mina ögon 😉 

#fan INCI: AQUA, CI 77499, HYDROGENATED OLIVE OIL STEARYL ESTERS, COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA*, STEARIC ACID, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, PULLULAN, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER*, GLYCERYL CAPRYLATE, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, ROSA GALLICA FLOWER EXTRACT, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, GALACTOARABINAN, BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, SORBIC ACID, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL

#follow INCI: AQUA, CI 77499, HYDROGENATED OLIVE OIL STEARYL ESTERS, COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA*, STEARIC ACID, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, PULLULAN, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER*, GLYCERYL CAPRYLATE, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, ROSA GALLICA FLOWER EXTRACT, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL (SIMMONDSIA CHINENSIS, GALACTOARABINAN, BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, SORBIC ACID, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL.

#swipe-up INCI: AQUA, CI 77499, HYDROGENATED OLIVE OIL STEARYL ESTERS, COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA*, STEARIC ACID, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, PULLULAN, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER*, GLYCERYL CAPRYLATE, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, ROSA GALLICA FLOWER EXTRACT, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, GALACTOARABINAN, BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, SORBIC ACID, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.