5 mars 2024

Empties september 2022

empties september 2022

Mina empties september 2022

Care of Gerd – Eco Face  Canola Cleansing Cream 

Krämig flytande rengöringskräm som har en doft av pepparmint. Normal till torr hy. Jag gillar denna för att den här en fyllig konsistens som är mjuk och go att massera in i ansikte. Sköljs bort med ljummet vatten och torkar inte ut. Den rengör bra och har en uppfriskande doft av pepparmint. Tuben är stor 200 ml och verkligen prisvärd.

Wise Organics -Lip Balm

Ett lipbalm som är doftfritt. Innehåller bl a kakaosmör och sheasmör. Sheasmör kan ibland kännas lite grynig i sin konsistens men det försvinner när man värmer upp den med kroppsvärmen. Ett bra lipbalm som passar även de minsta väskorna.

The Organic Pharmacy -Volumising Mascara

Ett märke som är lite svårt att få tag i här i Sverige. Jag beställde tillsammans med dottern från Luxplus. Den var helt ok, lite tjockare borste men gav fina fransar och mycket svärta samt hade bra formula/konsistens. På minussidan är väl att den är väldigt tung, själva hylsan och inte så smidig.

EstelleThild – Lip Gloss Camelia

Vaniljdoftande lipgloss som gav en riktigt fin diskret färg. Tyckte mycket om den här nyansen och läppglansen.

Lavera Naturkosmetik – Matt n Stay Lips Rose 01

Lavera Naturkosmetik är äntligen tillbaka i Sverige. Det här är en en chubby läppstift i nyansen Rose 01. En rosaröd nyansen som kan användas både till läpparna och kinderna.

RMS – EyeLights Blaze

Hypade märket RMS (high-end) EyeLights. Jag valde färgen Blaze på grund av den silvriga lila nyansen. Blev besviken då det blev en helt annan nyans på mina ögonlock – mer rosabrun. Fortfarande en fin färg men inte vad jag hade väntat mig.  På en mörkare hud kommer den härliga silvriga lila nyansen fram perfekt. Jag är för ljus/blek 😉 

Kora Organics – Rosequartz Luminizer

Också ett hypat high-end märke. Rosequarts Luminizer gave ett fint och diskret rosa glow/lyster. Konsistensen var väldigt mjuk kändes lite som olja på huden. Kan vara det att ricinolja toppar INCI listan.  Lite förvånad dock att ricinolja år den största delen av alla ingredienserna i en ganska dyr produkt. Inte för att ricinolja är en speciellt billig olja men i alla fall.  Luminizern dofta inte något specielt, jag upplevde dock någon slags bidoft. Hade kanske sett att att den haft en lite svag doft av lite rosor 😉

EstelleThild – BioMineral Healthy Glow Foundation

Tyckte den här var bra första gångerna jag använde den. Dock upplevde jag den aldrig som lätt och glow resultat. Min flaskas innehåll var från början ganska så fyllig/lite tjockare.  

Efter några gånger blev resultatet inte alls bra, den började oxidera. Även om jag skakar på flaskan så så ser innehållet inte helt ok ut. Jag köpte denna på REA. Jag tror att den förvarats på fel sätt alternativt stått väldigt länge på laget 😉 innan den hamnade hos mig.

EstelleThild – Liquid Illuminator  Light

Den här gillade jag däremot. En lättare färgad flytande kräm som har givit huden ett fint glow och lagom lätt färgad nyans.

ZAO Organics – Fluid Foundation  #714 – ZAO Organics – Fluid Foundation #702 – ZAO Organics – Eye Shadow rectangular eyes ultra shiny 272 – ZAO Organics – Eye Shadow rectangular eyes ultra shiny 273

De här produkterna från ZAO Organic köpte jag på rea. Alla fyra hade redan från början en liten udda doft. En doft jag har stött på tidigare av naturkosmetiska/eko makeup. Inget fel på produkterna utan någon av ingredienserna som tar överhand och en doft  som min näsa på något sätt förstärker.  

Jag har använt produkterna några gånger men nu upplever jag den udda doften mer påtagligen så jag har bestämt att inte ha dessa kvar då jag inte kommer använda dem.  Omtyckta produkter, rena fina ingredienser så det är inget fel på produkterna i sig utan det är mer en personlig grej vad jag klarar och inte klarar av i doft väg *haha

Eau de Toilette från HM Raconteuse 10 ml

Köpt på rea. Doftade lite fruktigt. Ganska snabb tyckte jag att det började få en bidoft  liknande när en parfym stått för länge. Men jag använde upp den i alla fall. Minussidan med just den här flaskan var att när jag sprayade så läckte den på något sett så hela glasröret och handen blev indränkt i doften också. 

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Allt finns samlat i en youtube video på min kanal  . Gå gärna in och titta! Prenumerera gärna, behöver komma upp i över 100 följare för att kunna lägga till mitt eget namn i min youtube adress ) och gillar du inlägget klicka gärna på tummen upp =) 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.