16 april 2024

Face Oil – Moonsun Organic

Face Oil - Moonsun Organic
Face Oil – Moonsun Organic

Från det svenska märket Moonsun Organic kommer den här ansiktsoljan som innehåller många härliga oljor som bl a safflorolja, jojobaolja och havtornsolja. Oljan ska ha en balanserande och utslätande effekt samt ge huden lyster. Kan användas på ansikte, hals och dekolletage. Doftsatt med neroli och lindblom. Används morgon och kväll.

Min upplevelse av Facial Oil

Facial Oil kommer i en brun glasflaska med droppinsats. Oljan är väldigt fyllig. Den har en ganska intensiv gul nyans, inte så konstigt med tanke på innehållet av safflor, havtornsolja och betakaroten ;). Doftar mild av neroli och lindblom. Doften av neroli upplever jag som lugnande och harmonisk. 

Den här oljan är dryg man behöver inga mängder även om det kan kännas väldigt lockande att ösa på lite extra. Facial Oil ger huden ett väldigt fint lyster, fukt/fett och huden känns smidigare.

03 Face Oil – Moonsun Organic
Carthamus Tinctorius Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Tocopherol, Tilia Americana Flower Extract, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Beta-Carotene*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Brassica Napus Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Zea Mays Oil*, Parfum= Linalool, Farnesol, Limonene, Geraniol, Eugenol, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol,Amyl Cinnamal, Citronellol, Citral (From Natural Essential Oil) 100% Naturliga råvaror *Ingredients från ekologisk odling 98,94%

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.