25 maj 2024

Grevinnans Rum- rengöring och fukt

Grevinnans Rum- rengöring och fukt

 Grevinnans Rum- rengöring och fukt

Ansiktsrengörings olja och fuktkräm från svenska lyxmärket Grevinnans Rum. 

Cleansing Oil –  Oil to Milk

Denna rengöringsoljan innehåller bl a jojobaolja,aprikoskärnolja, eterisk apelsinolja och ricinolja. Oljan ska appliceras och masseras in i ansiktet och förvandlas till mjölkvit när man tillsätter vatten. Ska effektivt ta bort all makeup (även vattenfast) samt även rester av solskydd. 

Min upplevelse Cleansing Oil

Plastflaska som kommer med pump. Gyllene nyans på oljan som är fyllig och mycket skön att massera in i ansiktet. Tillsätter lite vatten till ansiktet och masserar lätt igen. Oljan får då en mjölkvit nyans. Sköljer sedan av med ljummet vatten och klappar huden torr med en ansiktshandduk. Huden blir ren från all makeup, smuts och eventuella rester av solskydd och känns mjuk och len. Oljan har en doft av citrus (apelsin). Irriterar inte huden. Jag har inte använt den att ta bort ögonmakeup med, där använder jag en annan specialrengöring ;).

Face Moisturizer

En fuktkräm som innehåller bl a havtornsolja, avokadoolja, jojobaolja, sheasmör och eterisk apelsinolja.  Kan användas både dag och natt. Ska passa alla hudtyper samt ge mycket fukt till huden.

Min upplevelse Face Moisturizer

Fuktkrämen kommer i en svart glasburk. Konsistensen är som en fyllig lotion eller en lättare kräm. Ger en mycket mjuk känsla på huden och är lätt att smörja in. Krämen är dryg. Jag upplever att denna fuktkräm ger mycket fukt och håller huden återfuktad hela dagen. Som vanlig använder jag en ansiktsolja innan ansiktskräm både morgon och kväll. 

 

Face Cleansing Oil/Milk
Simmondsia Chinensis Seed Oil**, Prunus Armeniaca Kernel Oil**, Ricinus Communis Seed Oil**, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate**, Polyglyceryl-4 Cocoate, Polyglyceryl-3 Caprate, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil**, Limonene, Citral* **Ekologisk råvara *Naturligt förekommande i dofter och eteriskaoljor

Face Moisturizer
Aqua, Carthamus Tinctorius Seed Oil*, Glycerin*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Cetearyl Alcohol , Persea Gratissima Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Behentrimonium Methosulfate*, Sodium levulinate*, Sodium anisate*, Hippophae Rhamnoides Oil*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed*, Limonene**, Citral**, linalool**. *Ekologisk råvara **naturligt förekommande i dofter och eteriska dofter

2 tankar på “Grevinnans Rum- rengöring och fukt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.