1 mars 2024

Stockholm Beauty Week på Grand Hotel 22 november 2022

Stockholm Beauty Week på Grand Hotel 22 november 2022

Stockholm Beauty Week på Grand Hotel 22 november 2022

Mitt besök på Stockholm Beauty Week  med en heldag spenderad på fantastiska vackra Grand Hotel Spegelsal bland fler salar.

Jag kommer att ta en liten genväg med att sätta ihop en liten video med bilder och klipp från dagen då det sparar tid (arbete) och går lite snabbare än att jag ska sitta och redigera om alla bilder innan jag kan lägga upp dem.

Morgonen/förmiddagen började med  att jag mötte upp Karin från Karins Beautyroom på Centralstation där hon anlände med tåg från ’landet’ ;). Sedan promenerade vi vidare ner till Grand Hotel via hamngatan och NKs Julskyltade fönster samt en liten instickare in i Kungsträdgården, där vi blev mer eller mindre attackerade av små gråsparvar.

Väl på Grand Hotel, så var det sidoingången som var entrén. En trappa upp och vi hamnade direkt i lobbyn med garderob. 

Ytterligare 2 trappor upp hamnade vi upp vid de salarna abonnerade för Stockholm Beauty Week. Bl a stora vackra Spegelsalen som var full av utställare. Jag började min dag med en föreläsning så jag begav mig direkt dit, men några stopp på vägen för att heja på bekanta ansikten 😉 

Santa Verde Naturkosmetik är ett märke som nu lanseras i Sverige. Det är Nova Concept Sverige som är distributörer och de hade även med sig märkets representanter från Tyskland. Det var deras föreläsning jag började dagen med.

Till en början var det lagom med folk men var efter dagen gick blev det mer och mer. Tillslut så pass att vakterna endast släppte in några åt gången samt att om man gick ut för att senare komma tillbaka så fick man stå i kö för att komma tillbaka in igen. Hamnade dock aldrig utomhus i kö som tur var. För det var ruggigt kallt.

Jättekul att träffa både nya och kända ansikten. Mycket folk bidrar ju även till att luften inte blir speciellt trevlig, jag menar luften tar liksom slut! Trångt och folk som inte respekterar att det faktisk är en kö och ska tränga sig före, precis som att vi andra liksom står där snällt för att vi tycker det är jättekul?!  Men på det stora hela var det som alltid storstilat men med  en del fadäser där det nog inte riktigt gick som det många förväntat sig. Som dessvärre lämnade en hel del besökare rätt så besvikna.  

Jag som har varit med under 9 år av Stockholm Beauty Week som hållit på i 10 år, är ju lite förberedd på att det kan uppstå lite oväntade  situationer 😉 Men trots det har jag alltid kommit tillbaka varje år!  Får väl lov att säga att jag gillar hela koncept i sin helhet och då får man liksom ta det bra med det lite mindre bra. Självklar har man som utomstående alltid lite åsikter om vad som skulle kunna gjort annorlunda men så är det väl alltid!

Jag är på det stora hela nöjd!

Stockholm Beauty Week Award 2022 

Prisutdelningen skedde även under kvällen men jag var inte kvar då. Men här tänkte jag i alla fall nämna några av vinnarna som då står mig varmt om hjärtat! 

Bästa Special Serum – SantaVerde Naturkosmetik Probiotic Drops

Bästa SPF – Beach Kind  

Bästa Leave in Produkt – Bruns Balsam Spray No 18

Bästa BB Cream/Glow Produkt – Inika Organic Radiant Glow Veil

Bästa Mascara – Inika Organic Long Lash Mascara

Bästa Rouge/Highlighter – Miss W Magic Stick

Bästa Babyprodukt – Body Bees BEE Baby Pure


Det var det för i år! Ses igen nästan år vilket verkar bli på Grand Hotel igen i maj 2023!

Stockholm Beauty Week på Grand Hotel 22 november 2022

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.