5 december 2023

Empties december 2022

empties december 2022

Empties December 2022

11 produkter blev det under årets sista månad som tog slut
Ansikte

Mandelolja och jojobaolja båda från Maria Åkerberg.  Mandelolja brukar jag varva med att avlägsna makeup med. Skonsam för att ta bort ögonmejken också samtidigt som den ger näring till fransarna. Jojobaolja är en jättebra som både ansiktsolja och till rengöring.

Mild Tvättkräm från Loviderm. Liten test tub på 7 ml. Oparfymerad tvättkräm. Helt ok. Lite svårt att ge någon ytterligare synpunkt eftersom den tog slut ganska snabbt. Men skulle nog gärna testa en större förpackning. Nytt märke för mig.

Viridi Eco Gentle Face Cleanser samt Viridi Ecos Deep Hydration Facial Toner som jag har recenserat här.

Bulgarian Rose Water från Zoya Goes Pretty. Ansiktsmist som  jag köpt flera gånger.

Lip Balm Grape från Loelle Organics. Mjukgörande lip balm i miljövänlig papphylsa.

Kropp

Duschgel Energigivande Grapefruit från den franska märket Pulpe de Vie. Pulpe de Vie baserar sina produkter på färska ”fula” men friska frukter som annars slängs. Den här duschgelen var helt ok, lätt doft och lätt löddrande.

Deo roll-on från det tyska märket N.A.E ( Naturale Antics Erboristeria) i doften freschezza. En deo jag köpt ett par gånger tidigare =)

Makeup

BB Cream Prickly Pear från Inika Organic test tub 4 ml, kom med i det lilla testkitet från Inika. Nu har jag använt slut på den här lilla tuben. Jag gillade faktiskt den här BB krämen. Gav bra täckning men ändå ett mer naturligt resultat.

Mini Luminizer X Quad från RMS Beauty. Favoriten syns ju lätt var den fanns i kvartetten 😉 användes in till det sista möjliga 😉 Den hade en svag rosa nyans, den gillade jag verkligen. De andra har jag jobbat hårt med att använda upp (eftersom som den var rätt så dyr) men nu har jag haft den långt efter dess PAO så dags att säga bye bye.


Nu är det nytt år och första månaden påbörjad. Nätkassen hängs återigen upp tom i badrummet för att fyllas på med nya tomma förpackningar. Spännande att se vad som tar slut under den första månaden på detta år 2 0 2 3.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.