19 april 2024

Mascara Test x2

mascara test x2

Mascara  Test x2 – recension

Lavera och Inika båda svarta.

mascara test x2

Lavera Naturkosmetik Endless Lashes Mascara. Borsten är lite större än vad jag brukar föredra men den hade en sådan spännande form att jag var tvungen att köpa den 😊 Vilket jag är glad för att jag gjorde. Den ger superfina fransar! Gillar att det är silikonpiggar.

mascara test x2

Long Lashes Inika Organic. Den har en smal lite konformad borste av fibrer. En form som jag gillar skarpt. Det är lätt att komma åt små fransarna i inner och ytterkanten samt underfransarna. Ger fina fylliga och långa fransar. Av de mascaror jag testat från Inika Organic gillar jag denna bäst just pga borsten 😊

mascara test x2

Såg att Lavera Naturkosmetik lanserar en ny mascara ’Lash to Impress’ som också har en lite speciell form på borsten och den är jag väldigt nyfiken på att testa 😉😊

 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.