5 mars 2024

Collagen Shot – New Nordic

Collagen Shot - New Nordic

Collagen Shots från New Nordics sortiment Beauty In & Out lanserades på svenska marknaden i januari i år.

”Nyhet för din vackra hud. Collagen Shot(tm) är en flytande premium kollagen shot, designad för att enkelt passa in i den dagliga skönhetsrutinen. Med en frisk bärsmak är de små shotsen en njutning att ta – antingen hemma eller ”on the go”. En specifik sammansättning av hydrolyserad marin kollgenpeptid, extrakt av gröna kaffebönor, vitamin C och biotin. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion. Klar att dricka.”

Den här förpackning var med i Pressbagen på Stockholm Beauty Week Gran Hotel i november förra året.  Nu har jag prova på dessa shots under 15 dagar. 15 dagar är lite kort tid att kunna avgöra om det skett några förbättringar. Men de styckvis portionerade shotsen är både lätta att ha med om man så vill.  Samt lätta att slurpa i sig. Smaken är helt ok, lite syrlig men med viss sötma. Skulle mycket väl kunna tänka mig att köpa  en kur och ta under längre tid. 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.