1 mars 2024

Oil Serum Sensitive

Oil Serum Sensitive
Oil Serum Sensitive Organics by Sara

Ett oljeserum som ska återfukta, binda fukt  och anti-inflammatoriska komponenter som lugnar. Utan eteriska oljor eller örtextrakt. Fritt från nötoljor. Olje fasen innehåller antioxidantrika oljor. Serum fasen är vegetabiliskt glycerin som återfuktar på djupet. Då Oil Serum är två fas måste den skakas innan användning.

Mitt omdöme

Oil Serum Sensitive kommer i brun glasflaska med pumpdosering.  Jag tycker den här varianten fungerar bättre än med pipett dessutom är ju fördelen att man inte behöver öppna flaskan varje gång. 

Jag upplever det här olje serumet som riktig fylligt och för mig fungerar det som en återfuktande och lugnande olja. Använder det innan fuktkräm. Jag trycker försiktigt på pumpen så jag inte får för mycket åt gången, då det är väldigt drygt. Lätta att applicera på huden. Den ger även glow till huden. En olja med inbyggt serum så huden får hjälp att ta upp näringen bättre. Doften är neutral och luktar lite som nyponfröoljan, vilken den även innehåller 😉

By Sara Oil Serum Sensitive – 30 ml 379 kr 

Carthamus tinctorius (safflower) seed oil, Pongamia glabra (karanja) seed oil, Salvia Hispanica L (chia) seed oil, Adonsonia digitata (baobab) seed oil, Rosa canina (rosehip) fruit oil, glycerine (veg). Samtliga ingredienser är ekologiskt certifierade & vegan. Denna produkt är fri från nötoljor.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.