5 mars 2024

Empties Mars 2023

empties mars 2023

Empties Mars 2023

8 produkter som tog slut under mars månad.

HUDVÅRD

✅ Oil-Serum Sensitive Skin – @organicsbysara Recension finns på bloggen. Helt doftfritt oljeserum som är lugnande och välgörande.

✅ Reperative Hand Cream – @laboratoires_biarritz Recension finns på bloggen. En superduper lugnande kräm vid eksem och klåda även på kroppen =)

✅ Hand Cream Lavender & Honey – @burtsbees Gillar doften av lavendel och honung som är lagom men doftar dock rätt mycket 😉 Konsistensen är också skön. Liten tub (28,3g) och kostar 99 kr så rätt så dyr men är ganska dryg och behändig att ha med i väskan.

✅ Skin Food Lip Balm – @weledasverige Recension finns på bloggen. Är inte speciellt förtjust i doften men den ger ett väldigt bra skydd till läpparna.

empties mars 2023
MAKEUP

✅ Liquid Foundation Hyaluronic Acid i nyansen Nude NL3 – @inika_organic_sweden – En liten test tub på 4 ml som var med i Inikas Testkit Foundation. Perfekt storlek att känna sig fram på konsistens mm. Nude passa de mig ganska bra och själva resultatet på huden vart också bra.

✅ Refill Compact Foundation Milk – @mariaakerbergsweden – här ser ni hela etuiet. En återkommande stor favorit hos mig! Så länge etuiet håller sig fräscht köper jag refiller och sätter i 😉 Recension på produkten finns på bloggen.

✅ Long Lash Mascara – @inika_organic_sweden Ger både diskreta fransar och kan arbetas upp till wowiga fransar. Recension finns på bloggen.

✅ Endless Lashes Mascara – @laverasverige En lite annorlunda borste som är konformad med silikonpiggar men ger rikta W O W fransar både volym, längd och svärta. Den här borsten måste jag spara! Recension finns på bloggen.

Båda de här mascarorna har jag haft långt efter PAO. Kunde inte slita mig från dem. Annars brukar jag vara väldigt noga att se till att kasta efter 6 månader. Men nu var tiden inne för mig att säga ”det är dags att ta farväl”. Ja, riktigt dramatiskt kändes det 😂

Det var mina empties för mars månad

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.