25 maj 2024

I morgon är det dags! OBA 2023

i morgon är det dags - oba 2023
Organic Beauty Show

En bransch- och pressdag med grön skönhet och prisutdelning av Organic Beauty Awards 2023

Organic Beauty Awards 2023

Dags för den sjunde prisutdelningen för Organic Beauty Awards som lanseras med en Organic Beauty Show. En hel dag där fokus ligger på naturlig och ekologisk hudvård och skönhet.  Organic Beauty Show avslutas med prisutdelning av årets vinnare i Organic Beauty Awards 2023.

Utställning/mässa samt prisutdelning

I år är det lite nyheter i upplägget. Organic Beauty Show börjar med att utställare finns på plats med sina produkter och nyheter. Avslutas sedan med  prisutdelning av Organic Beauty Awards i de olika kategorierna. Precis som förra året är det den fantastisk sprudlande Rickard Söderberg som är med vid prisutdelningen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.