28 maj 2024

Empties april 2023

empties april 2023

Empties april 2023

10 produkter totalt för april empties =)

🔸 Aquamarine Bliss Treatment Toner @mpicautskincare – En återfuktande toner/mist. Lite fylligare än ett vanligt ansiktsvatten. Bra spray som behaglig dusch. Har en svag och sval doft. Mycket trevlig!

🔸 Probiotic Mist @sapienicsverige – En probiotisk ansiktsmist där det medföljer en separat flaska med probiotika i pulverform som man blandar ut i själva misten. Har en lätt doft av vanilj. Ger en behaglig spraydusch. Recension finns på bloggen.

🔸Lumene Nordic Hydra Oat Milk Oil Cleanser – En rengöringsmjölk som är doftfri anpassad för känslig hud. Den har fungerat rätt. Recension finns på bloggen.

🔸Santa Verde Cream Rich utan doft @santaverde_ekologisk_hudvard – En fyllig ansiktskräm utan doft. Cream Rich är lätt att applicera och mjuk samt återfuktande på huden. Recension finns på bloggen.

🔸 Face Cleansing Oil/Milk @grevinnansrum – En rengöringsolja som blir till lätt mjölkig konsistens när man applicerar vatten. En favorit får jag väl säga då detta är tredje flaskan jag gör slut på 😉 Recension finns på bloggen.

🔸 Vitamin C Serum ampull Dhyvanna @novaconceptsweden – Serum i ampuller för intensivbehandling i t ex 1 vecka eller vid behov. Det följer med en smart applikator så det går lätt och riskfritt att bryta av toppen på glasampullen utan att skära sig på glaset. Det är förvånansvärt mycket serum i en sån här liten ampull och det allra bästa är att använda upp allt direkt, även om det går att spara till dagen efter. Var generös och applicera även på halsen och dekolletaget =)

🔸Body Balm Summer Time @grevinnansrum – underbar! Doften påminner  om Love Spell från Victoria Sectrets.

🔸 Liquid Foundation Fair Beige @mariaakerbergsweden – Gillar verkligen den nya formulan på deras flytande foundation. Mycket lättare att applicera.

🔸Sun Powder Light Matte @estellethild – Solpuder/bronzer i en ljusare nyans som varit en bra nyans när man vill ha lite ’friskare’ nyans.

🔸Eau de Parfym spray Cuir de Nuit @yvesrochernordic – Inte ekologisk men lockades av beskrivningen ”vanilj, kakao, kaffe och rosépeppar men inslag av lädertoner”. Den hade faktiskt allt detta.

Nu vidare med att fortsätta använda öppnade produkter och kanske några nya hittar sig upp på hyllan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.