28 maj 2024

Om två dagar är det dags!

Om två dagar  är det dags!

Om två dagar är det dags!

Stockholm Beauty Week  [# 11]  – tisdagen den 30 maj som denna gången intar Berns!

3 våningar av utställare inom skönhet och livsstil [33 st!]. Flertalet olika föreläsningar/seminarier som tar plats i hörsalen  1 tr ned.  På stora scenen i Ballroom kommer det vara artister och aktiviteter. Även 3 modevisningar med visningar av yoga – bad – fest, som sker på terrassen.

Stockholm Beauty Week öppnar kl 10.00 och håller på till kl 21.00

Som vanligt har jag kollat igenom hela utställarlistan och det är en massa intressanta märken och produkter. Även om jag alltid prioriterar de naturliga, ekologiska och miljövänligare alternativen 😉 Det finns dock en hel del av utställare med den inriktningen också, en del märken som faktiskt är nya för mig, eller som jag inte vet så mycket om (ännu ;)).  Det lär bli en fullspäckad dag!

Jag har även satt upp mig på några föreläsningar/seminarier.

Kanske vi ses där?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.