16 april 2024

Body Lotion – Black Pearl

Body Lotion - Black Pearl
Body Lotion – Black Pearl

Från Grevinnans Rum i Gränna kommer denna ljuvligt doftande och fantastiskt återfuktande kroppslotionen. Den kommer i en svart plastflaska med pump som även har en open/close funktion. Den innehåller bl a tistelolja, avokadoolja, sheasmör, jojoba- och havtornsolja. 

Konsistens 

Konsistensen är fyllig och mjuk att applicera.  Bra med en pumpfunktion istället för snäpplock , gör det lättare att dosera. Huden blir mjuk och väl återfuktad. Den känslan håller i sig länge precis som doften, den underbara mjuka doften. Den både känns och doftar lyxigt.  Doften stannar även på kläderna man satt på sig efter applicering =) Extra fräschör.

Doft

En mjuk, varm, söt doft av amber som min nos (mitt doftsinne) omvandlar till en underbar mix av pudrig vanilj och mysk.  Ger känslan av nytvättat =) 

Jag brukar ha ganska svårt med doftsatta kroppsprodukter då både huden och luftvägarna brukar reagera på de flesta dofter (både syntetiska och naturliga/eteriska). Men den här doftsättningen fungerar väldigt bra både doft och hudmässigt. Det gör mig extra glad =)

Black Pearl doften finns ien serie av olika produkter, bl a Body Balm, Dusch/bad flytande tvål, doftljus mm

Black Pearl Body Lotion 200 ml ca pris  249 kr

Body Lotion - Black Pearl

Ingredienser:
Aqua, Carthamus tinctorius (safflower) oil*, Glycerin*, Simmondsia Chinensis (jojoba) oil*, Cetaryl alcohol, parfum, persea gratissima (avocado) oil*, Butyrospermum parkii (shea) butter*, behentrimonium methosulfate (från rapsolja), Hippophae rhamnoides oil* Glycerin, sodium levulinate, sodium anisate, , linalool**, benzyl benzoate*

* ekologisk råvara
** allergen från doft och eterisk oljalmogna jordgubbar och en skvätt av utsökt vit mysk. Allt är ekologiskt av högsta kvalitet och utvalt för den känsligaste hudtypen. Allt är tillverkat i vår egen hudvårdsfabrik i Gränna.

Share some blog love

En tanke på “Body Lotion – Black Pearl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.