1 mars 2024

Empties maj 2023

Emoties maj 2023

Empties Maj Månad

Ansikte

✳️ Eco Facial Scrub @careofgerd – en mekanisk peeling med AHA. Kan användas som vanlig Scrub eller lägga som Mask och sedan skölja av. Härlig friskt mint doft.
✳️ Face Oil 03  Moonsun Organic- en fantastisk ansiktsolja med havtorn, lindblom och neroli.
✳️ Eye Cream utan doft  Santa Verde Naturkosmetiken lugnade och återfuktande ögonkräm för känslig hud.

Kropp

✳️ Energie Fruit MegaBalm Argan Oil & mango Butter @energiefruit – härlig rik Balm för hela kroppen där extra omsorg behövs. Tropisk doft av mango.
✳️ Intimate Wash @yope_world – denna har jag använt som en flytande tvål till händerna. Doftar gott och har en härlig konsistens. Flaskan är så fin!
✳️ Bee Lovely Bath&Shower Gel  Neal Yard’s Remedies – en av mina favoriter. Rengör skonsamt och är mild mot en känslig hud. Doftar milt och gott.
✳️ Cream Scrub Sweet Breeze  Maria Åkerberg – ljuvligt doftande av vanilj, grapefrukt och pepparmint. Inte för hårda korn. Den lämnar huden len.
✳️ Dead Sea Peeling Salt @savvysugaring – en bra Scrub även för mig med känslig hud. Så länge man alltid är lätt på handen. Jag har blandat den med lite duschkräm.
✳️ Skin Food Body Balm  Weleda- även fast jag inte är speciellt förtjust i doften på Skin Food produkterna så har jag använt denna tills burken var helt tom. Superskön för en torr till extrem torr hud!

Doft

✳️ Kado edp    Fiilit Parfume du Voyage – ljuvlig doft som tar dig på en resa till Japan och blommande körsbärsblommor!

10 st produkter tog slut under maj månad!

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.