5 mars 2024

Min dag på SBW-Berns

Min dag på SBW – Berns

Stockholm Beauty Week  30 maj 2023 – Berns Salonger i Berzelii Park.

Jag kom dit vid 10.30 och de öppnade kl 10 – och det var redan packat med folk på alla tre våningarna. Mötte upp båda mina fina eventkompisar: Mona /beachbelle.beauty och Karin /karinsbeautyroom, i entrén, eller rättare sagt de stod där och vinkade 😉

Den nedre våningen var det ett mindre rum och även där hörsalen gömde sig allra längst in. Tätt mellan utställarna och fullt av besökare. Inte fullt så hög musik så där gick det lite lättare att kommunicera med de utställare jag kunde komma fram till. Där befann sig (om jag minns rätt) bl a Natura Siberica, Bruns, Green Heads, Norrsken, Evergetikon, märke som sålde fina håraccessoarer.

Våning 1 – Ballroom -, där scenen för uppträdande fanns belägen. fanns det m a s s o r  av utställare! Bl a Mary Kay, Oriflame, Saga of Idun, Gilda Liljeblad, Mili Cosmetics, CaTe, Nordic Natural beauty, Novaconcept, Loelle, AIE, Skincare Crafters, Scratch Nails, Depend, Transmeri Nordic med franska märket Patyka, och många fler. I Ballroom inrymde som sagt en stor mängd utställare så det var inte så konstigt att det blev väldigt trångt att ta sig fram. Antalet besökare i år måste slagit rekord!

Högst upp dvs Terassen, var inte så stor men luftig och inrymde flera utställare också. Som t ex Rosenserien, Sweden Eco, Tvåla & Tvaga, L’Erbolario, Homie Wake Up Synbiotic, The Skin Agent  och några till. Det var där de tre modevisningarna tog plats.

Föreläsning och Pressvisning i Hörsalen

Min dag på SBW-Berns

Jag närvarade vid en föreläsning. Det var när det finska märke AIEActivist in Elegance – presenterade sina produkter.

Min dag på SBW-BernsHär handlar det om Rebels of Beauty. Skapa hudvårdsprodukter med innehåll som samtidigt hjälper till att rädda haven och vår planet.

Min dag på SBW-BernsGå gärna in och läs mer på deras hemsida www.aiecosmetics.com.

::::: 

Efter föreläsningen var det den stora pressvisningen som naturligtvis också var fullsatt 😉 

::::: 

Jag tycker att jag lyckades med att fånga mestadels av det som var av största behållning för mig personligen. Men ALLT hinner man aldrig med!  Jag tog dock många små pauser och satte mig ute i Berzelii Parken 😉

Nyheter

Min dag på SBW - Berns

Evergetikon – det grekiska naturliga märket har släppt lite nyheter bl a 3 nya Body Lotion: Kollagen med doft av ros och jasmin, Hyaluronsyra & Sheasmör med doft av vanilj, bergamott och frankincense samt en After Sun som är doftfri. 

Min dag på SBW - Berns

CaTe Nordic Beauty – ett nytt märke från Finland. Holistiskt inriktning och naturligt innehåll.

Nordic Natural Beauty  två nyheter: 

Min dag på SBW - Berns

InLight Beauty ett engelskt märke som är byggt på alkemins grunder. Spännande märke.

Min dag på SBW - BernsJimmy Boyd Perfumista har lanserat en ny doft Green Tea Mint. Den är så härligt!

Skincare Crafters  – ett nytt hudvårdsmärke med ena foten i Brasilien och andra i Sverige. Botaniskt baserade produkter och en serie som består av 10 olika produkter.  Tillverkning sker i en egen studio på Lidingö, Stockholm.

Loelle Organic Beauty – har bytt design på sina produkter. Nytt utseende men samma fantastiska innehåll. 

Rosenserien & Sweden Eco   – med alla sina härliga produkter. Nytt för i år är Sweden Eco Spray Deo.

Homie Wake Up Synbiotic  – Kolsyrad energidryck med naturligt koffein från gröna kaffebönor. Sockerfri, innehåller mineraler som magnesium, kalcium,zink och folsyra, pre & probiotika, reishi, vitamin C samt är vegansk. Finns i tre smaker: Lemon Lime, Pink Grapefruit och Pineapple Pear. Jag gillade Pineapple Pear =).

L’erbolario – Italiensk märke med naturliga dofter i olika former, parfym, tvålar och bodylotions. Ljuvliga dofter! 

Det ligger även en liten video uppe på min youtube kanal från dagen =)

:::::  :::::  :::::

En hel del som ni ser, och ändå fanns det så mycket mer som faktiskt inte hanns med!

Nu gäller det att samla ork och krafter till november då nästa Stockholm Beauty Week slår upp sina dörrar.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.