16 april 2024

Juni månads empties

Juni månads empties

Låt mig  rada upp mina produkter som tog slut under juni månad 🌞

♦rengöringsolja
♦rengöringslotion
♦fuktkräm
♦ansiktsbalm
♦solkräm 
♦BB cream
♦mascara

Rengöringsolja och rengöringslotion  från polska märket Vianek som har produkter som är växtbaserade.  Bra budget produkter. Recension finns här

Lavera Basis Sensitive Moisturizer utan doft. En lätt lotion som är lugnande och återfuktar bra. Recension finns här

Facial Balm från Organic by Sara. Allt-i-allo balm. Recenion finns här

En solkräm SPF 30 från Sol de Ibiza. Mineral baserade solskydd från spanska märket Sol de ibiza. Solkräm i burk istället för flaska eller stick. Konsistensen är fast men smälter vid varmare temperatur och vid kroppsvärme. Jag har nog nämnt hur jag upplever denna på Instagram men inte skrivit någon recension (ännu) här på bloggen. Tänkte göra en sammanfattat recension i slutet av solsäsongen.

De två makeupprodukterna  har inte tagit slut men måste rensas bort.

BB Cream från Vianek  pga att den inte alls ville komma överens med min hud.  Den var gav bra täckning även om nyansen var lite fel (åt det  åt mer orange), men den fastnade i mina torra partier  så för mig var den optimal. Recension finns här

Mascara Definition Black från ZAO Organic pga att det förmodligen var ett så kallat ’måndagsexemplar’. Den smulade någon enormt och ville inte fästa på fransarna. Synd för jag gillade den smala långa borsten med silikonpiggar.

Juni månads empties

Zao Organic har ju ett smart refill system på sina produkter. Så jag spara ytterförpackningen ifall jag får för mig att köpa igen 😉

5 produkter som tagit slut och två som rensas bort av andra anledningar! 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.