16 april 2024

Santaverde Sensitive Body Lotion

santaverde sentive body lotion

Santaverde Sensitive Body Lotion recension.

Jag har skrivit tidigare om  tyska Santaverde Naturkosmetik . Märket som baserar sina produkter på ren aloe vera juice. De har lite olika serier, bl a en doftfri och sensitive. Den doftfria passar mig bäst:) Det finns dock ingen kroppslotion i den serien så jag valde att testa en bodylotion ur deras sensitive serie.

Den ska ha en ’mild delikat doft och vårda huden’ med bl a havthornsextrakt, kakaosmör, tistelolja och mangosmör (fettet från mangokärna.

Kommer i tub med en speciell skruvkork som man inte skruvar av helt utan bara tills hålet i mitten öppnar sig och sedan trycker ut den mängd man vill ha.

Lotionen är lätt men väldigt fyllig. Den känns skön och återfuktande att applicera. Det som jag inte helt kommer överens med är doften. Kroppslotionen doftar gott men något i doften irriterar mina luftvägar så jag börjar hosta.

Annars gillar jag konsistensen och effekten. Önskar den hade funnits helt doftfri.

Ordinarie ca pris: 359 kr för 150 ml 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.