26 maj 2024

Empties juli 2023

empties juli 2023

Empties juli 2023

Under juli månad har jag lyckats med att ta slut på 6 st produkter =). Det är en viss känsla när man använder upp en produkt helt och hållet, eller hur? Ja, kanske både på gott och ont, speciellt om det varit en produkt som verkligen haft det där lilla extra 😉 Men på det stora hela i alla fall. Det man köper är ju till för att användas upp, annars är det ju bortkastade pengar. Även om det kanske inte varit ett superprodukt, men fungerat helt dugligt. Undantaget är naturligtvis om man eventuellt reagerar starkt på innehållet eller doften.

Här är mina tomma förpackningar för juli månad 2023

empties juli 2023

ANSIKTE

Neroli Water – Loelle   ~ En återkommande favorit. Väldigt skön mist som doftar neroli.

Face Toner with Hyaluronic Acid – UpCircle  ~ Med Mandarin och kamomill. Helt ok. Recension kommer framöver.

Age protect oil – Santa Verde Naturkosmetik  ~ En ansiktsolja som doftar mycket gott. Recension kommer framöver.

KROPPEN

Black Peal Body Lotion – Grevinnans Rum  ~ Underbar doft på denna kroppslotion som även gör huden mjuk och len. Recension finns här

Deo Roll-on – Sweden Eco   ~ Det här är min andra deo av samma sort jag gjort slut på. Kan lätt säga att den blivit en favorit 

MAKEUP

Loose Mineral Foundation  (Nurture V4) – Inika Organics  ~ Det här är den lilla burken som var med i Foundation Trial Set. Nyansen Nurture var perfekt och likaså foundations sammansättning. Så nu har jag investerat i en likadan men i full storlek.

DOFT

KADÓ  Eau de Parfum spray 11 ml – Filit Parfum du Voyage  ~ Den 3:e flaskan jag tar slut på. Det talar för att jag verkligen gillar doften, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.