16 april 2024

Saltskrubb och Duscholja Grevinnansrum

Saltskrubb och Duscholja Grevinnansrum

Saltskrubb och Duscholja Grevinnansrum Recension

Saltscrub de Luxe 

Kommer i en rund svart burk. Naturligt mineralrikt havssalt från Döda Havet som är rikt på magnesium-, natrium- och kaliumklorid samt kalcium.  Skrubben innehåller också sheasmör, mandelolja, glycerin, avocadoolja och jojobaolja samt E-vitamin. 

Deluxe skrubben har en doft med en blandning av magnolia, jasmin, och citrus. 

Det kan appliceras på torr hud för en mer exfolierande effekt eller på fuktad hud för en mildare skrubb.

Mitt omdöme

Förutom att den doftar fantastiskt gott är det även mjuk och skön att applicera på kroppen.  Nu är jag väldigt försiktig när jag applicerar skrubbar och peelingar men den här skrubben tycker jag känns helt ok i sin skrubb ‘styrka’, med andra ord inte för rivig. Jag brukar variera att applicera på torr respektive fuktad hud, men mestadels kör jag på lätt fuktad hud.

När jag sedan sköljer av skrubben så känns huden super len och go Samt att den ljuvliga doften inte försvinner direkt.

Saltskrubb och Duscholja Grevinnansrum

Saltskrubb de Luxe – Grevinnans rum  ~ ~ 270 gram ca pris 359 kr

Innehåll: Dödahavssalt, Sheasmör, Mandelolja, Glycerin, Avocadoolja, Jojoba olja, E-vitamin, Doft. 

PAO: 6 månader

Duscholja

Duscholjan kommer i plastflaska med pump, det är en duscholja som blir till mjölk när den kommer i kontakt med vatten. Duscholjan appliceras på torr hud och sedan applicerar man lite vatten och arbetar in den lite till. Duscholja har doft av bergamott. Den innehåller även vegetabiliska oljor som solrosfröolja, jojobaolja, ricinolja samt arganolja.

Mitt omdöme

En riktigt lyxig duscholja, som får en mjölkaktig konsistens vid kontakt med vatten. Skön att applicera på huden och lämnar huden mjuk och len utan att kännas överdrivet kladdig. 

Jag är inte så väldigt förtjust i citrusdofter när de drar åt citrongräs hållet eller ren citron. Vill gärna ha lite mer citrus av apelsin och mandarin doft om jag får bestämma 😉 Men Bergamott är en doft jag gillar. Det får mig att tänka på Earl Grey Tea, som är en stor favorit.

Dusch/Bad Olja Oil-to-Milk  – Grevinnansrum ~ ~ 200 ml ca pris 489 kr

 Ingredienser: Helianthus Annuus Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Ricinus communis seed oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Polyglyceryl-4 Cocoate, Polyglyceryl-3 Caprate, Tocopherol, Glyceryl Caprylate, Limonene, Linalool

PAO: 6 månader

Share some blog love

4 tankar på “Saltskrubb och Duscholja Grevinnansrum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.