19 april 2024

Empties september 2023

Empties september 2023

Mina Empties september 2023 är endast 4 stycken *haha.  Vissa månader tar nästan alla slut samtidigt och andra månader ett par enstaka. 

Ansiktet

Hydro Face Cleanser Vitamin E + Squalane · Avocado Oil · Organic CBD

120 ml från märket C9 Beauty (PR StockholmBeautyWeek).  Bra pump (airless). En tvålfri ansiktsrengöring. Tar bort smuts och makeuprester bra. För användning endast i ansiktet och ej till ögonen. Neutraldoft.  Kändes inte uttorkande. Den enda nackdelen är att man inte kan se när innehållet börjar tar slut utan det märker man först när det inte kommer något ut pumpen 😉 CBD – Cannabidiol – Derived From Extract Or Tincture Or Resin Of Cannabis – som nummer 13 av 25 ingredienserna på INCI-listan. Ganska högt pris.

Eco Facial Scrub with AHA 

minitub 10 ml från Care of Gerd   En ansiktsskrubb med mjölksyra och jojobakorn som ger en sk kemiskt peeling.  Älskar den svalkande och uppiggande doften av pepparmint. Jag brukar använda den här som en ansiktsmask. Jag applicerar den på huden låter den sitta en kortstund och sen sköljer av samtidigt om jag masserar lite lätt. Eller så blandar jag i en lite klutt i min rengöringskräm. För den som använde ansiktspeeling/skrubb oftare än vad jag gör 😉 är det definitivt värt att köpte en fullsize produkt. För mig passar dessa små tuber perfekt plus att jag bara älskar minisar 💚

Mist Face Rose Happiness 003 

15 ml från det finska märket AIE Activist in Elegance (vinst).  En ljuvligt ansiktsmist med Rosvatten och röda alger.  Sprayen fördelar misten så mjukt  i ansiktet. Den här gillade jag verkligen jättemycket.  Ganska högt pris.

KROPP

Luminosity Body + Hand Oil Gel  Almond – Carrot -Orange

50 ml från svenska märket Skincare Crafters (Sample – StockholmBeautyWeek).  En kropps- och hand balm som är vattenfri och har en  mjuk smör-till-olja konsistens. Har en ljuvligdoft av söt apelsin.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.