26 maj 2024

Empties oktober 2023

empties oktober 2023

Empties oktober 2023

Inte så väldigt många produkter som tagit slut men 4 stycken har jag i alla fall gjort helt slut på =)

ANSIKTE

Loelle Carrot Oil 

Jag har testat morotsolja av olika märken under åren. Oftast har det i samband med att jag använder morotsolja dykt upp blemmor på huden. Vilket gjort att jag brukar undvika just morotsolja. Men med Loelles Morotsolja får jag inga problem med några blemmor =) Varför? ja, det vet jag inte *haha men det jag vet är att den är doftfri och lätt att applicera samt innehåller bara solrosfröolja samt morotsfröolja, och ger huden en fin lyster.

Loelle Jojoba Oil 

Jojobaolja en klassisk allroundolja som oftast passar alla hudtyper då den har egenskapen reglerar hudens tillstånd. Jag använder den till ansiktet, runt ögonen, att ta bort makeup med och även till kroppen. Innehåller endast jojobafröolja.

KROPP

YOPE Hand Cream Lilac & Vanilla

Märket YOPE har så gulliga förpackningar.  Den här handkrämen doftar syrén och vanilj.  Handkrämen innehåller massa mjukgörande ingredienser som te x monoiolja, argan-,rosen- och olivolja, växtglycerin. Doften kommer från syrénhydrolat och vaniljstång extrakt.

Den doftar väldigt gott men doften är rätt så intensiv. Ibland upplever jag lite irritationer i luftvägarna  med hosta pga av doftens intensitet, så jag försöker se till att hålla händerna på avstånd från näsan när jag smörjer in krämen.  Kan liksom inte motstå att använda den för det luktar så gott 😉 Den är dessutom bra mjukgörande.

MAKEUP

Maria Åkerberg Mascara Natural 

En riktigt bra mascara som ger fina vardagsfransar. Naturligtvis kan man alltid applicera extra lager för fylligare effekt 😉  Den innehåller bl a fibrer från maj som ska skapa en förlängande effekt på fransarna. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.