5 mars 2024

Stockholm Beauty Week Winter ’23

Stockholm Beauty Week Winter '23

Stockholm Beauty Week Winter ’23

28 november 2023 med  mycket snö på marken kyligt i luften med snöstorm fick inleda tisdagen på vägen till höstens/vinterns omgång av Stockholm Beauty Week på Berns.

Jag kom samtidigt som Mona och hennes man. Vi började med att hänga av oss sen gick vi åt våra egna håll *haha som alltid. Typ det bästa sällskapet på mässor har jag med mina närmaste bloggvänner. Vi har sällskap men inga sura miner om någon drar iväg och kollar på något annat för sen strålar vi samman och gör sällskap igen!

I år var det inte något Press Event  med nyhetspresentation för bloggare/influencers som tidigare år, utan istället var det ett VIP Event med presentation av nyheter endast för salongsägare/personal. Annica och jag hade kollat med Maria några dagar innan det stora eventet om vi var ‘godkända’ för att vara med och lyssna på VIP Eventet och fick klartecken men när Maria skrev ‘det kommer bli väldigt mycket folk’ tänkte jag, kanske bäst att att hoppa över ( jag med mina panikattacker drog öronen åt mig haha). Men strax innan det skulle börja  så fick jag ett sms från Carina: ”De har börjat släppa in nu och det är inte så mycket folk, jag håller en plats åt dig”. Så då gick jag dit. Vi kunde till och med sitta längst fram, perfekt luftigt och rymligt för benen = minskad risk för klaustrofobi 😉

Jag har gjort som så att jag satte ihop klippen och bilden från dagen och lagt upp i en youtube video. Det blir en liten summering av dagen. (tyvärr försvinner en del av klippens kvalité när jag redigerar i InShot och sen laddar upp till youtube)

Hos älskade Loelle var det så mycket folk och det som jag kunde se vid deras bord var Dominique (pga att han är så pass lång haha. Men jag lyckades ta mig fram till montern med Reboost Balmet som jag redan innan planerat att köpa i julklapp 😉

Ett helt nytt märke , Igräne Cosmetics, baserat på ekologisk arganolja från Marocko, var den stora höjdpunkten för mig på den här mässan. Jag fick en fantastiskt välgörande handmassage med deras Organic Argan Oil.  Naturligtvis missade jag en hel del i vimlet 😉 men hann även med en massa roliga stunder med både nya och tidigare kända märken och personerna bakom dem.  Jag kommer skriva ett separat inlägg om märket, ska bara läsa lite mer om märket men det här är lyxig hudvård som säljs runt om i Europa på salonger och Spa-anläggningar. Hade min plånbok varit större 😉 hade jag passat på att köpa deras produkter på mässan. Men jag fick i alla fall möjligheten att testa dem på plats =)

Underbara Rosenserien hann vi också stanna hos och prata med, alltid lika glada och trevliga!

Som vanligt, extremt mycket folk och många utställare. Jag missade naturligtvis en del utställare men hann i alla fall med att träffa både nya och sedan tidigare kända märken och personerna bakom.

Stolt att jag trots den enorma mängden människor klarade av att vara på plats mellan10.00 till ca 13.30. Det blev lite julklappsinköp också =) 

Det var årets sista stora skönhetsmässa! 2024 är det dags igen den 28 maj på Berns!  Då hoppas jag på lite värme och sol så man kan gå ut och sätta sig i vackra Berzelii Park för att hämta lite luft och vila benen emellanåt =) 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.