5 mars 2024

Julhälsning

G O D  J U L

&

E T T  G O T T  N Y T T  Å R!

Önskar jag er alla mina följare/läsare.  Den här julen blev det mycket snö här i Stockholm vilket vi inte direkt haft på många år.  Det skapar alltid en extra julig känsla.

Om några dagar är det dags att säga Tack och Farväl åt år 2023 och Välkommen till den nya året 2024!  Ytterligare ett år har passerat naturligtvis med blandat innehåll. Ibland kan det vara svårt att förstå varför vissa saker sker när man minst anar dem. 

Jag försöker alltid plocka fram det där lilla positiva i det stora negativa. Ibland får jag leta väldigt länge men så länge det finns den minsta ljusglimt så är den värd att ta vara på.

Skönhetsåret har varit helt ok tycker jag.  Jag kommer som vanligt att göra ett inlägg med höjdpunkter 2023, som kommer innehålla just höjdpunkter under 2023 samt nya produkter som toppat min favoritlista =)

Var rädda om er och ta hand om varandra!

♡ ʕ•́ᴥ•̀ʔっ♡

 

 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.