5 mars 2024

Mina handkrämer just nu

mina handkrämer just nu

Laboratoires de Biarritz Reparative Hand Cream

innehåller ett patenterat extrakt Alga Sendatu® (från rödalger) som sägs hjälpa till att återuppbygga hudens yttre lager. Innehåller också bland annat kokosolja, sheasmör och gurkörtsolja. Helt doftfri. 

Den här handkrämen är verkligen en behandlande kräm speciellt för torr och känslig hud med tendens till eksem och allergier. Jag älskar den! Den är fyllig i sin konsistens och har lite karaktär av salva. Dock är den lätt att applicera. Jag har den vid sängen och smörjer in vid sänggående. Jag smörjer också på armar och ben när jag för klickande torra fläckar. Dämpar irritationer väldigt bra.

 ca pris 119 kr 50 ml  (Apotea) PAO 12 mån

Eco by Sonya Hand and Nail Cream

innehåller bland annat mangosmör, havtorn, solrosfröolja, avokadoolja och Aloe Vera.  Handkrämen doftar svagt av mango. Konsistensen är fyllig. Jag upplever att den känns lite sträv vid appliceringen till en början, den behöver en liten stund att komma tillrätta. Mjukgörande både för händerna och att smörja in nagelbanden med.

ca pris 209 kr 75 ml  (Skogsro Spa) PAO 12 mån

℅ Gerd Cloudberry mini tub.

Innehåller C-vitaminrik hjortronfröolja och eterisk olja av mandarin. rapsolja, solrosfröolja mm. Har en mild doft av mandarin. Den här lilla har jag i min handväska =) Även om man kanske tycker att 10 ml är väldigt lite så är den här handkrämen väldigt dryg och räcker länge. Så smidig att ta upp på tunnelbanan, bussen eller fiket. ca pris 30 kr 10 ml (℅ Gerd) PAO 12 m

Born to Bio Rich Hand Cream Miel Karitè BIO Cosmos Organic. 

Jag har ganska nyligen öppnat denna men den känns väldigt fyllig och mjukgörande. Kunde kanske ha haft en lite trevligare doft enligt min näsa (upplever någon bidoft) men den har en svag doft av honung. ca pris 79 kr 50 ml (LYKO)    PAO 12 m  


Biarritz Reperative Hand Cream

Aqua, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Butyrospermum Parkii Butter*, Cocos Nucifera Oil*, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Borago Officinalis Seed Oil*, Cera Alba*, Magnesium Sulfate, Propanediol, Gelidium Sesquipedale Extract, Linoleic Acid, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Oleic Acid, Tocopherol, Bisabolol*, Citric Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Palmitic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Stearic Acid, Linolenic Acid *Ekologiskt 100 % totalt med naturligt ursprung. 36 % av ingredienserna totalt kommer från ekologisk odling. Produktens ingredienslista kan uppdateras över tid. Konsultera alltid ingredienslistan som finns på den köpta produktens förpackning.

Eco by Sonya Nail & Hand Cream
Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Glyceryl Stearate**, Coconut (Cocos Nucifera) Oil*, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Cetearyl Alcohol (Vegetable Derived)**, Glycerin (Veretable Derived)*, Potassium Cetyl Phosphate**, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Oil*, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil*, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter*, Xanthan Gum**, Tocopherol (Vitamin E)**, Glyceryl Caprylate**, Sodium Levulinate**, Sodium Anisate**, Potassium Sorbate**, Parfum (Natural Fragrance)**, Citric Acid**, Citral**, Limonene**, Linalool** Certified Organic* Natural**

c/o Gerd Hand Cream Cloudberry
Ingredienser: Aqua, Brassica Napus Seed Oil (Rapsolja), Helianthus Annuus Seed Oil (Solrosolja), Potassium Olivoyl Hydrolyzed Wheat Protein (Från vete), Butyrospermum Parkii Butter (Sheasmör), Cera Alba (Bivax), Glycerin (Från raps), Xantan Gum (Från socker), Tocopherol (E-vitamin), Rubus Chamaemorus Seed Oil (Hjortronfröolja), Sodium Levulinate (Från risstärkelse), Sodium Anisate (Från basilika), Glyceryl Caprylate (Från solros), Citrus Nobilis Peel Oil (Mandarinolja), Aniba Rosaeodora Wood Oil (Rosenträolja), Lactic Acid (Mjölksyra), Sodium Ascorbyl Phosphate (C-vitamin), Linalool*, Geraniol, Benzyl Benzoate*, Limonene*, Citral* (*naturlig ingrediens i eterisk olja)

Born to Bio Miel Karité Hand Cream
Aqua, Butyrospermum Parkii Butter*, Cetearyl Alcohol, Hordeum Vulgare Stem Water*, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Arachidyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Behenyl Alcohol, Acacia Senegal Gum, Parfum, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Arachidyl Glucoside, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Mel*, Linalool, Tocopherol, Citric Acid. Please note that ingredients may change from time to time. You will find an updated list of ingredients on the package.
Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.