26 maj 2024

Sample Miracle Mask Mantle

Sample Miracle Mask Mantle

The Miracle Mask Mantle

Jag fick hem ett litet sample av The Miracle Mask från Mantle att testa =)  

Lite fakta: En skonsamt exfolierande mask som ska släta ut och ge huden en omedelbar lyster. Innehåller en blandning av skonsam mandel- och laktobionsyra (PHA), lugnande marshmallow extrakt och panthenol som återfuktar och plumpar huden. Ska “lämnar huden mirakulöst slätare och mer strålande än någonsin”. Appliceras på torr  och ren hud. Masken ska verka i 10 – 30 min, vid tålig hud kan den även verka under natten och sköljs sedan av.

Förpackning: Glasburk

Doft: Helt neutral

Upplevelse: Den rosa färgen ger direkt en känsla av mjukhet för sinnet. Konsistensen är också väldigt mjuk och fyllig. Lätt att applicera, jag använder som alltid en spatel att ta upp ur burken och applicerar med fingrarna. Masken känns mjuk och skön på huden och ger en liten svalkande känsla. Det kändes som om masken gav mycket fukt till huden under verkningstiden och min hud slurpade åt sig en hel del. Jag lät den verka i 10 minuter innan jag sköljde av den. Jag valde kortaste verkningstiden eftersom den innehåller så aktiva ingredienser. 

Sammanfattning: Huden kändes väldigt mjuk och rejält återfuktad. Jag upplevde som att masken lämnade en tunn skyddande hinna på huden efter att jag tvättat bort resterna av masken. Fick min hud massor av glow? Nja, men om man kan räkna in en rejält återfuktad hud som mer glowig. Plumpande effekt? Eftersom jag upplevde att huden kändes mjukare och slätare efter, om det nu beror på den hinna som bildades på huden efter masken, så ja faktiskt en mer utjämnad känsla.

Pris & mängd: Original storlek är 75ml med ett pris av 950 kr, vilket är ett ganska högt pris 😉 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.