16 april 2024

Adopt Parfums Francais

adopt parfums

Adopt parfums Francais

Musc Blanc

Min absoluta favorit. Doften är mjuk och  lite pudrig. Mitt doftsinne kan ana väldigt svagt ylang ylang, ros och vanilj. Men mest framträdande är musk doften som luktar som luktar fräscht som nytvättat tvätt. 

adopt parfums francais

TOP NOTE: Ylang Ylang HEART NOTE: Rose / Musk BASE NOTE: Vanilla

Ma Cherry

Doften går mer åt Sakura blomman (körbärsblomma) än åt körsbär som bäret.  Men det går att ana en vissa inslag av just körsbär. Patchoulin är mild och jag kan nästan bara ana den. Men det är tillräckligt för att fylla dess funktion. 

Kanske inte riktigt vad jag hade hoppats på. För det jag egentligen söker efter är den där parfymen med körsbärsdoft som har mycket inslag av marsipan (mandel).  Men jag gillar Ma Cherry, tycker väldigt mycket öm doften av körsbärsblommor (sakura)

TOP NOTE: Cherry HEART NOTE: Sakura flower BASE NOTE: Patchouli

Fleur de Frangipanier

En härlig exotisk doft.  Med inslag av söt mango, ljuvliga frangipani blommor och även kokos.  Doften är mjuk och det är sötman från Frangipani som går som en röd tråd.

adopt parfums francais

TOP NOTE: Mango HEART NOTE: Frangipani Flower BASE NOTES: Coconut

Adopt Parfums Francais 30 ml 

De finns olika doftsättningar bland deras parfymer, 110 (!) st ,fick jag det till, att välja bland hos t ex Skinpunk.se, som också är distributörer av märket i Sverige. Jag har många på min önskelista för att köpa och prova framöver. Det är ju ett väldigt bra pris,179 kr, för 30 ml sprayflaska. Så det kommer definitivt bli fler köp framöver, i omgångar 😉

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.