6 maj 2024

Glow & Protect MPicaut

Glow & Protect MPicaut

Glow & Protect MPicaut

Svenska märket MPicaut har i år redan hunnit släppa 2 nya produkter som ger oss både lyster och skydd. Låt mig börja med Self Tan Drops. 

Golden Elixir Self Tan Drops – Glasflaska m pipett 30 ml ca pris 499kr.  

Ett fuktgivande serum som ger en stegvis gyllene nyans till ansiktet. Serumet innehåller bla att fuktboostande  provitamin B5, havtorn med C-vitamin boost, lugnande aloevera samt är doftfri. Serumet kan användas som det är på huden eller blanda med din ansiktskräm –  2-3 droppar eller efter önskat resultat. 

Jag har testat både och. Färgen blir mer intensiv direkt (efter några timmar) när jag använder serumet direkt på huden. Oftast blandar jag ut några droppar i min ansiktskräm och det ger ett jättefint resultat, som sen lätt går att bygga upp. Serumet ger huden mycket fukt. 

Glow & Protect MPicaut

Super Defence Rich Tinted Cream SPF 30 – Plasttub 40 ml ca pris 599 kr. 

Foundation och fuktkräm i ett med  fysikaliskt solskydd. Innehåller återfuktande acaiblomma som också är lugnande för en irriterad hud, skyddande jojobaolja, zinkoxid och titandioxid som reflekterar bort solstrålarna. Lätt färgad kräm som innehåller färgkorrigerande pigment Krämen ska ge en lätt täckning, jämnare hudton och även neutralisera rodnad.

Krämen är doftfri och har en fyllig och mjuk konsistens. Känns mycket behaglig vid applicering på huden. Den smälter bra in med hudens egen nyans. Lämnar en jämn och fräsch finish med lite extra glow. Perfekt att använda istället för en vanlig foundation och då få solskydd på köpet. Jag har även testat att applicera enligt 3 fingers-metoden  för solskydd i ansiktet/hals/dekolletage. Det fungerade förvånansvärt bra faktiskt. Annars kan det med vissa färgade solskydd bli alldeles för kladdigt och konstig färg på huden om man applicerar så pass mycket.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.