5 december 2023

Blandade ekologiska hudvårdsprodukter

Det var ett tag sedan jag skrev om hudvårds produkter, så nu är det dags för ett litet inlägg om det.

Mina senast inköp består av följande:

Young & Pure eye makeup remover
Bentley Organic Schampo for dry and Damage hair med bl a apelsin och kanel.
Bentley Organic Conditioner balsam med bla solros och kamomill
Essential Care for Baby Organic Repair Lotion

Eye Makeup removern från Young & Pure var en hit på en gång! Passar perfekt mina känsliga ögon. Tar bort all ögon makeup, lämnar ingen fet hinna, och känns en aning svalkande vid appliceringen. Den kan jag verkligen rekommendera som ett ekolgiskt altenativ.

Bentley Organic Schampo och balsam. Helt underbara, både två. Schampot med mild doft av kanel och apelsin, gör rent utan att irritera. Balsamet har svag doft och ger håret en perfekt avslutning. Jag har läst att ekologiska balsam oftast inte är så fylliga i sin konsistens men jag måste ge detta balsamet från Bentley Organics högsta betyg. Gör håret mjuk och smidigt utan att ge minsta irritation.

Organic Repair Lotion från Essiential Care for baby ville jag passa på att testa då de såldes till ett rabaterat pris. Den här lotion är perfekt att applicera på omtåliga och irrterande hudområden. Jag använder den även i ansiktet, den ger en lugnade effekt på irriterad hud. Utan eteriska oljor.

Från dagens letande efter dusch och hud lotion blev det detta som inhandlades:

Kneipp Herbal Body Wash Pure Harmony Orange & Linden Blossom
Urtekram Children Body Lotion

Hade velat haft bodylotion från Kneipp i samma som body wash men det fanns inte. Så jag testar Children Body Lotion.

Share some blog love

En tanke på “Blandade ekologiska hudvårdsprodukter

  1. Hej Jeanette,
    Jag har hittat din blogg och gillar den skarpt 🙂 Härligt att du gått över till det gröna alternativet! Jag har adderat dig till min blogg.
    Vänliga hälsningar, Gabriela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.