5 mars 2024

Hand & nail cream – Organic Surge

Organic Surge Orange Blossom hand and nail  cream

75 ml ca 79 kr

Ingredients: *Aqua (Water), *Glycerin (Veg), *Cetearyl Alcohol/PEG-20 Stearate, *Stearic Acid, *Glyceryl Stearate, *PEG-7 Glyceryl Cocoate, Dimethicone, *Prunus Amygdalus Dulcis, *Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol/Benzyl Alcohol/Potassium Sorbate, *Sunfloweramidopropyl Trimethyl Ammonium Chloride PEG-8 Dimethicone Succinate, *Citrus Aurantium Bergamia, *Citrus Aurantium Dulcis, *Tocopherol, Limonene, Linalool. *naturally-derived ingredient. From essential oils listed. Product colour or texture may vary slightly due to natural ingredients.

»Tycker jätte mycket om den friska apelsindoften på denna handkrämen.Den känns lite halvsträv till en början men tas snabbt upp av huden och lämnar den mjuk och smidig. Perfekt att applicera lite extra kring nagelbanden. Priset är skapligt. Nackdelen med produkten är att den innehåller PEG ¹  och silikoner 🙁

¹) PEG – vegetabiliska oljor som gjorts vattenlösliga med hjälp av lösningsmedel.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.