28 maj 2024

Ansiktspeeling med papaya

Den här ansiktspeelingen innehåller extrakt från papaya, som skonsamt löser upp döda hudceller. Jag har känslig hud och den här peeling fungerar bra även på känslig hy. Rekommenderas att man använder 1-2 gånger per vecka beroende på hudtyp. Jag brukar dock endast använda peeling högst 2 gånger per månad.

Konsistensen är mjuk, oljig och lite rinnig, skaka lite lätt på tuben och håll den sedan med locket uppåt när du öppnar så undviker du att innehåller rinner ut. Används på rengjord torr hud. Massera försiktigt i 1 – 2 min, ta lite vatten och massera (mjuka och lätta rörelser) in i ansiktet så att det blir som en liten krämigare konsistens. Skölj sedan av med vatten. Det går också att blanda peelingen med lite vatten och sedan applicera som en mask, låta den verka några minuter och sedan skölja av. Doftar av exotiska citrusdofter. Skonsamma peelingkorn som ger huden en fräsch och mjuk känsla.

Papaya Peeling från Maria Åkerberg Deepskin Organics

Ingredients: Helianthus Annus Seed Oil (Solrosolja kallpressad), Carica Papaya (Papaya), Canola (rapsolja med extra mycket e-vitamin), Cetearyl Alcohol (från kokos), Cetearyl Glucoside (från kokos & majs), Brassica Napus Seed Oil (Rapsolja kallpressad), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojobaolja kallpressad), Olea Europea Fruit Oil (Olivolja extra virgin), Citrus Limonum Oil (Citronolja), Citrus Decumana Oil (en variant av Grapefruktolja), Juniperus Communis Oil (Enbärsolja), Lavandula Angustifolia Oil (Lavendelolja), Geraniol (från citronoljan), Limonene (från citronoljan), Linalool (från lavendeloljan), Citral (från grapefruktoljan), Rosmarinus Officinalis (Rosmarin antioxidant).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.