1 mars 2024

Brittiska Bodhi lanserar Eco-luxury Artisan Series

Bodhi är ett brittisk naturligt hudvårdsmärke som har vunnit flertalet utmärkelser för sina produkter. Väl utvalda ingredienser av finaste kvalité används. Innehåller inga petrokemiska ämnen, parabener, silikoner, eller syntetiska doft ämnen. De intensiva och ljuvliga aromaterapi dofterna kommer från eteriska oljor och har en djup påverkan på kropp och sinne. Bodhi lanserades 2010 med  anti-ageing skin care for the body produkter – lyxiga dusch/bad och kroppslotioner. Alla dofter är anpassade att fungera unisex.

Produkterna är cruelty-free (ej testade på djur). Förpackningarna är gjorda av återvunnet papper och plastflaskorna är 100% PCR (Post Consumer Recycled).

Den 27 september var det presslansering av Eco- LuxuryArtisan Series från Bodhi i samarbete med Alice & White på fina Nobis Hotel i Stockholm. Här presenterade Bodhi tillsammans med Alice & White alla produkterna ur Bodhi sortiment.

bodhis_nobis_1

Så vackert arrangerad uppsättning på bordet både med produkter och blommor.

bodhi_nobis_2

Det bjöds även på champagne och tilltugg.

bodhi_nobis

bdhi_nobis_

Generöst och inspirerande att se alla produkterna samt att få möjlighet att dofta och känna på bl a konsistenserna. Alla dofter (diluterade) fanns även uppställda i fina bruna glasburkar för att vi skulle få möjlighet att känna hur de doftar.

bodhi_nobis_4

bodhi_nobis_3

Produkterna i den nya Eco-Luxury Artisan Series:

Desert Rose Rejuvenating Face Oil

bodhi_nobis_6

för normal, torr, mogen & stressad hy. En anti-ageing olja som bl a innehåller rose otto,arganolja, nyponfröolja, och vitamin E. Doften är blommig med inslag av citrus och honung.

Neuroli Lucé Revitalising Face Oil

bodhi_nobis_5

för normal, kombinations hy, acnebenägen hy samt även känslig hy. Innehåller bl a oljor som neroli, havtorn, jojoba, aprikoskärna,. Har en ljuvlig doft av apelsinblommor, denna doft har också en lugnande effekt för sinnet.

Rosemary Chi Himalayan  Detox Salt Scrub

bodhi_nobis_8

Detoxande kroppsskrubb med välgörande och stärkande egenskaper för huden. Innehåller bl a saltkristaller från Himalaya, rosmarin, geranium,  petit grain, och shea smör.

Flora Paradiso De-Stress Massage & Body Oil

flora_paradiso

Avkopplande, anti.stress olja som bl a innehåller Ylang-Ylang & Lavendel. Har en blommig doft med blandning av ylang-ylang och lavendel.

Ginger Brew Deep Tissue Massage & Body Oil

bodhi_nobis_7

En massage och kroppsolja med en fantastisk varm  kryddig (ingefära) doft. Passar trötta/värkande muskler, innan/efter träning är även inflammationshämmande.

Mint Thé Temple Balm

mint_thé_temple_balm

med välgörande eteriska oljor som ger lindrig vid spänningsvärk som huvud- och muskelvärk, är även antiseptisk och fungerar lugnande och kylande vid insektsbett och mindre hudirritationer. Doften är underbart frisk!

Cacao Cocoon Lip Treatment Balm

bodhi_nobis_9

som har en härligt men lätt doft av kakao och mint, ger läpparna näring och håller dem mjuka utan att ge en klibbig hinna. Innehåller inte bivax så de är veganvänliga.

Grundare av dess underbara produkter och märket Bodhi heter Elijah Choo.

Elijah_Choo_bodhi_uk

En man som har mycket kunskap om naturen, exotiska kulturer influenser och design.

Alice & White som är en webbaserad butik är även de som har hand om distributionen av Bodhi i Skandinavien.

Stort TACK till Bodhi, Elijah Choo, Alice & White och Lona Darouze för en jättefin presentation och trevligt bemötande.

Hittade jag några nya favoriter? Ja! Neroli Lucé ansiktsoljan föll jag för direkt när jag prövade det vid lanseringen. Helt underbar doft samt att olja går in så underbar i huden och lämnar den mjuk. Tur hade jag att det var just den som fanns med i presskitet tillsammans med Jasmine Falls shower/bath och body lotion samt Floral Paradiso De-Stress Massage & Body Oil. Floral Paradiso massageoljan var inte alls dum den heller. En olja som är lätt att massera in och samtidigt tas upp bra av huden utan att kännas kladdig.

Vad som nu står på önskelistan inför kommande köp är:

Ginger Massageoljan – den kommer med största sannolikhet vara väldigt välgörande för mina (kroniskt) värkande  leder.

Minth Thé Temple Balm – med den doften och välgörande oljor kommer underlätta  de(förmodade) kommande höst/vinter förkylningar. Kylande  och lindrande vid spänningsvärk både på huden och för sinnet är en perfekt produkt för mig att alltid ha till hands.

Mint Thé Refreshing Shower & Bath – en  dusch med underbara oljor som pepparmint och spearmint, frankinsence, rosmarin och lavendel, låter uppiggande och välgörande.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.