5 mars 2024

Kokosolja med eteriskaoljor – recension

Kokosolja med eteriskaoljor

Eco Modern Essentials är ett australiensiskt märke med naturliga oljor för ansikte och kropp. Produkterna är 100 % naturliga och är ekologiskt certifierade av Australian Organic (<95% ekologiskt innehåll). Basen i alla deras produkter är kokosolja.

Coconut Face Oil

Beskrivs som ett återfuktande serum som ska hjälpa till att minska uppkomsten av rynkor och fina linjer. Innehåller bl a nattljusolja och rosmarinolja som ska skydda och förstärka hudens barriär. Innehåller även vaniljextrakt. Coconut Face Oil kommer i en liten brun plast flaska med airless-pump och innehåller 15 ml. Flaskan skakas lite innan användning så blir det lättare att dosera. Ett tryck ger ganska mycket olja. Konsistensen är fyllig och känns åt det fetare håller. Doften på face oil upplever jag som neutral.

Kokosolja med eteriskaoljor

Även om jag upplever oljan åt det lite fetare hållet så och den lätt att applicera och massera in samt att huden tar tacksam emot oljan utan att huden lämnas med någon direkt blank hinna. En praktiskt format på flaskan om man vill ha med den på resa och/eller i väskan/necessär.

Coconut Body Oil

En kroppsolja som lovar att återfukta och vårda huden. Body Oil innehåller bl a solrosolja, nattljusolja, rosmarinolja samt vaniljextrakt. Coconut Body Oil kommer i en brun plastflaska med snäpplock och innehåller 95 ml. Här är det också bra att skaka lite på flaskan innan applicering så att innehållet blandar sig ordentligt. Konsistensen är flytande men inte rinnig. Body Oil har en mild doft av kokos och vanilj med lätta inslag av rosmarin.

Kokosolja med eteriskaoljor

Kroppsoljan gillar jag bäst av de här två =) Den är lagom oljig och lätt att applicera och smörja in kroppen med. Lämnar huden mjuk och len utan att kännas kladdig.

Eco Modern Essentials Organic Coconut Face Oil

designed by Freepik from www.flaticon.comca pris 140 kr  designed by Freepik from www.flaticon.com15 ml

Ingredienser/INCI: Cocos nucifera (coconut) oil, oenothera biennis (evening primrose) oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, helianthus annus (sunflower) seed oil, vanilla planifolia (vanilla) fruit extract.

Innehåller 98.49% certifierad ekologiska ingredienser.

Eco Modern Essentials Organic Coconut Body Oil

designed by Freepik from www.flaticon.com  ca pris 140 kr  designed by Freepik from www.flaticon.com95 ml

Ingredienser/INCI: Cocos nucifera (coconut) oil, helianthus annus (sunflower) seed oil, oenothera biennis (evening primrose) oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, vanilla planifolia (vanilla) fruit extract.

Innehåller 99.9% certifierade ekologiska ingredienser.

designed by Freepik from www.flaticon.comapotea, bodystore , ecoaroma.se


pressprov

Jeanette

designed by Freepik from www.flaticon.com

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.