28 maj 2024

Probiotisk ansiktskräm från M.Picaut


Probiotisk ansiktskräm från M.Picaut

Rose Quartz Supreme Probiotic Rich Cream har min hud älskat från första början!

Den är rik och krämig i sin konsistens och har en mjuk och varm doft av vanilj. Mjukaste mjuk att applicera. Ger massor med fukt och håller huden mjuk och smidig. Den är lugnande och stärkande.

En riktig höjdare av det bästa!

Den innehåller bl a både Pre- och Probiotika, Pentavitin, Hyaluronsyra, Squalan och Rosenkvarts. Ädelstenar sägs ha magiska krafter. Rosenkvarts är en rosa halvädelsten som ska ha lugnande och balanserande egenskaper.

Mette Picauts Rose Quartz Supreme Probiotic Rich Cream är en lyxig rik kräm som passar normal, känslig (obalanserad) hud som behöver extra omtanke.

Krämen kommer i flaska med airless pump och är väldigt dryg. – 50 ml ca pris 699 kr 

Ingredients/INCI:Aqua Purificata (Water), Decyl Oleate (Veg. Origin), Helianthus Annuus Seed Oil (Sunflower Oil)*, Caprylic/Capric Triglyceride (From Coconut Oil)*, Lactobacillus Ferment Lysate (Probiotics)*, Glycerin (From Coconut Oil)*, Olivoyl Hydrolyzed Wheat Protein (From Olive Oil and Wheat)*, Glyceryl Stearate (From Coconut Oil)*, Squalane (From Olive Oil)*, Prunus Armeniaca Kernel Oil (Apricot Kernel Oil)*, Theobroma Cacao Seed Butter (Cocoa Butter)*, Cetyl Alcohol (From Coconut Oil)*, Cetearyl Alcohol (From Coconut Oil)*, Coco-Caprylate/Caprate (From Coconut Oil)*, Glyceryl Oleate (From Coconut Oil), Inulin (From Chicory Root)*, Sodium Hyaluronate (Veg. Hyaluronic Acid), Saccharide Isomerate (Pentavitine, Plant Derived)*, Quartz Powder (Rose Quartz Gemstone) Squalene (From Olive Oil)*, Tocopheryl Acetate (Vit E)*,Fructose (Fruit Sugar)*,Glycine Soja Oil (Soy Bean Oil)*, Tocopherol (Vit E)*, Beta-Sitosterol (Source Plants)*, Xanthan Gum (Natural Thickener)*, Polyglyceryl-6 Palmitate/ Succinate (Thickener), Microcrystalline Cellulose (Source Plants),Cellulose Gum (Natural Thickener)*, Vanillin (Scent), Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate (From Radish Root), Aroma (Scent), Sodium Benzoate (Natural Preservative)*, Potassium Sorbate (Natural Preservative)*, Phenoxyethanol (Preservation), Ethylhexylglycerin (Preservation), Potassium Hydroxide (Preservation), Hydrogenated Palm Glycerides Citrate (Source Veg Oil), Lactic Acid (pH balance), Sodium Citrate (pH balance), Citric Acid (pH balance)Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.