19 april 2024

Handtvål och Handdesinfektion

handtvål och handdesinfektion

Handtvål och handdesinfektion. Fyllt på med tvål och desinfektion =) Ett nödvändigt tillskott till att göra så gott det går med att försöka hejda rådande läge. Extra viktigt i virus tider som just nu när pandemin Corona-19  verkar har ett fast övertag. Tvål och vatten tillsammans med grundlig rengöring av händerna (minst 20-30 sek) ofta verkar var det som är mest effektiv mot virus men det är ju inte alltid man har tillgång till det.

Handtvål

Jag föredrar att använda flytande tvål till händerna även om vissa fasta tvålar fungerar bra utan att bli allt för kladdiga eller vara för uttorkande. 

Budgetmärket Organic Shop har även flytande tvål i sitt sortiment. Jag valde att köpa den med Mint & Jasmine, 500 ml ca pris 49 kr. Finns bla hos Hälsokraft.

Danska Urtekram tillhör också gruppen budgetmärken och har många bra produkter.  Jag valde att köpa Coconut den här gången, Har använt den tidigare och har för mig att den var helt ok. 380 ml 55 kr. Jag köpte min hos Naturligt Snygg

Handdesinfektion

Care of Gerd Desinfektion Gel 70 vol%  100 ml plastflaska med snäpplock. – ca pris 149 kr. Finns bl a hos Care of Gerd & Naturligt Snygg

Rapsodine Handdesinfektion 75 vol% 250 ml plastflaska med pump –  ca pris 88 kr Finns bl a hos Hälsokraft

Depend AlcoGel 77 vol%  tub med skruvlock 25 ml ca pris 29 kr – tub med snäpplock 75 ml ca pris 49 kr. Finns bl a hos Kicks.

De här tre är oparfymerade = utan tillsatta doftämnen.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.