5 mars 2024

Lite nyheter från Brittiska Neal’s Yard Remedies

En ny Sensitive Serie – Sensitive Soothing

Sensitive Soothing Collection består av Cleansing Milk, Serum och Moisturiser som ska ge mild, återfuktande och svalkande vård för känslig hud. Produkterna innehåller bl a boragoolja, aloe vera, extrakt av edelweiss och lakritsrot. Dessutom är produkterna helt fria från doft och alkohol.

Sensitive soothing serien är jag supernyfiken på eftersom den inte innehåller doft (eteriska oljor) eller alkohol!

Det finns även en till Sensitive serie med tre produkter som bl a innehåller havre. Sensitive Comfort – Sensitive Restore – Sensitive Replenish&Balance

Lyxiga Frankincense Intense serien

Serien Frankincense har fått ett nytt tillskott. En ansiktsrengöring – Cleansing Melt. Rengöring ska ha en textur som förvandlas från gel till olja och slutligen till en lätt emulsion! 

Lite nyheter från Brittiska Neal’s Yard Remedies

Handdesinfektion

Neal´s Yard Remedies Natural Defence Hand Spray innehåller 70% alkohol (för att effektivt kunna ta död på bakterier och virus). Deras handdesinfektion innehåller också trollhassel och en blandningar av eteriska oljor niaouli, citrongräs, vetiver och lavendel. Smart paket som består av 100 ml refill flaska som levereras med en tom 50 ml sprayflaska utan extra kostnad och som kan fyllas på vid behov.

Lite nyheter från Brittiska Neal’s Yard Remedies

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.