27 april 2024

Krämbaserade makeup produkter

krämbaserad makeup
[Compact] Cream Foundation

Det här året tänker jag starta med att använda krämbaserade makeup produkter. Istället för flytande foundation samt puderprodukter kommer jag att testa mig fram bland de kompakta varianterna som krämbaserade foundation, rouge, ögonskuggor, concealer och highlighter. Läppstift och läppglans/pennor är perfekta som rouge och ögonskugga. 

Precis som flytande foundation finns naturligtvis även krämfoundation med olika täckningsgrader samt olika hudtyper. Jag har använt cream foundation från lite olika märken tidigare, så det är inget som är helt nytt. 

De här är de produkter jag tänker börja med 

Lily Lolos Cream Foundation. Här beställde jag två olika nyanser för det är så fruktansvärt svårt att avgöra vilken som passar min hudton bäst. Cotton – Ljus färg med neutral underton och Cashmere – Ljus medium med neutral underton. Cotton var lite väl ljus men ska testa att applicera på punkter som jag vill ljusa upp. Cashmere var däremot perfekt!

krämbaserade makeup produkter

Lily Lolo Eye Primer – concealer och primer i ett. 

Produkterna från Lily Lolo beställde jag från Headspot

krämbaserade makeup produkter

Whamisa BB Cream Natural Beige – länge varit nyfiken på den här produkten men den har en ganska hög prislapp speciellt om man aldrig testat tidigare. Nu var det dock 60% på ordinarie pris så då slog jag till. Natural Beige verkar vara en aning för ljus men jag ska testa och se, kanske kan de behövas lite puder bronzer ovanpå 😉 

Mádara Guilty Shades Eye & Cheek Multi-Shadow Frost 62  – Jag tror inte att Mádaras makeup kommit till Sverige ännu men ska tydligen vara på G i alla fall. Spännande med deras makeup. 

Nazan Schnapp Luminous Youth Diamond Lip and Cheek Sheer Tint Balm – Self Respectful  – ett märke jag inte hört om tidigare och även där nedsatt så det ska bli kul att testa.

De här tre produkterna beställde jag från Jolie Beauty

Krämbaserat som jag använder sedan tidigare 

Maria Åkerberg –  Compact Foundation (Milk)
Inikas –  Full Coverage Concealer (Shell) 
Hurraw – Aura Balm (Pearl)

Jag återkommer med mer om de enskilda produkterna längre fram, efter jag skapat mig lite närmare bekantskap med dem.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.