28 maj 2024

Mina dagar på SBW22 kommer snart

Mina dagar på SBW22 kommer snart

Årets #stockholmbeautyweek tog nog hem priset för bästa av alla de 8 tidigare, varav jag bara missat ett år!

Så mycket roligt, spännande och nyheter!

Så roligt att efter 2 års av pandemi restriktioner äntligen få umgås med både tidigare välbekanta ansikten och sen få sätta ansikte på dem som man har kontakt med online! Plus
Alla nya kontakter som skapas 😊

Jag kommer att lägga upp bilder ock kortare textinnehåll både i flödet och stories på Instagram. Men eftersom det finns så mycket att förmedla kommer det även att komma upp blogginlägg – uppdelade sådana. Lite har jag ju hunnit lägga upp på Instagram men det kommer mer även här på bloggen kommer det att dyka en hel del inlägg!  Har så mycket jag vill dela med mig av 😊

Mina dagar på SBW22 kommer snart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.