16 april 2024

Recension – No Scent Organic Base Cleanser Green People

Green People No Scent Organic Base Cleanser

→ → Doft/parfymfri och mycket mild 2-i-1 ansikts- och ögonmakeup rengöring. Halvkrämig och lätt att applicera, sköljs sedan bort med vatten eller fuktad bomullsrondell. Rengör effektivt och skonsamt.

Det kan vara svårt att hitta naturlig/ekologisk ögonmakeups rengöring som inte är oljig, samtidigt är de flesta rengöringskrämer avsedda för ansiktet och ska inte användas runt ögonen. Organic Base Cleanser tar bort ögonmakeup skonsamt och effektivt utan att lämna någon hinna. Jag rekommenderar att använda till att ta bort ögonmakeup med eftersom den dessutom är helt doftfri och inte det minsta oljig. Några droppar på ett fuktad bomullstuss och sedan försiktet avlägsna mascara, ögonskugga o dyl. Ev badda med en fuktad ren bomullsrondell efter.

Den får två betyg av mig, lite ovanligt men det är vad jag kommit fram till.

Som ögonmakeup rengöring 5

Som ansiktsrengöring 4

Suitable for vegans and vegetarians

Ingredients: Aqua (spring water), ^*Elaeis guineensis (palm) oil, *Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Cetyl alcohol (emulsifying plant wax), Cetearyl alcohol (emulsifying plant wax), Cetearyl glucoside (emulsifying plant wax), *Cannabis sativa (hemp) oil, *Olea europaea (olive) oil, *Althaea officinalis (marshmallow) extract, Glyceryl stearate (plant-derived moisturiser), *Simmondsia chinensis (jojoba) oil, *Aloe barbadensis (aloe vera) powder, Sodium stearoyl glutamate, *Chamomilla recutita (chamomile) extract, *Rosmarinus officinalis (rosemary) extract, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid (preservative system), Citric acid (pH regulator). ^fairly traded *93.77% certified organic ingredients

Share some blog love

En tanke på “Recension – No Scent Organic Base Cleanser Green People

  1. Jag tyckt den här lämnade en ”fet hinna” efter åt. Men kom på att om man avslutar med lite kallt vatten så kändes huden mycket fräschare. Gillar att den är doftfri.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.