26 maj 2024

Recension – Green People No Scent Organic Base Moisturiser 24 Hour Cream

Green People Organic Base No Scent
Moisturiser 24 Hour Cream
50 ml ca pris 167,58 SEK (feelunique.com)

→ En helt doftfri (neutral)ansiktskräm. Konsistensen påminner varken om lotion eller kräm utan ett mellanting. Ger inte känslan av att den tas upp av huden utan mer som att den lägger sig som en hinna på huden. Den är dock väldigt mild och ger inga irritationer men passar inte riktigt min hudtyp när det kommer till ansiktet. Däremot på kroppen, t ex på torra eksem & psoriasis områden fungerar den mycket bra.

Betyg 3

Ingredients: Aqua (spring water), ^*Elaeis guineensis (palm) oil, *Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Cetearyl alcohol (emulsifying plant wax), *Cannabis sativa (hemp) oil, Cetearyl glucoside (emulsifying plant wax), *Simmondsia chinensis (jojoba) oil, *Olea europaea (olive) oil, Glyceryl stearate (plant-derived moisturiser), *Oenothera biennis (evening primrose) oil, *Aloe barbadensis (aloe vera) powder, Sodium stearoyl glutamate, *Rosmarinus officinalis (rosemary) extract, Persea gratissima (avocado) oil unsaponifiables, Fucus vesiculosus (bladderwrack) extract, *Althaea officinalis (marshmallow) extract, *Camelia sinensis (green tea) extract, Phenoxyethanol, Benzoic acid and Dehydroacetic acid (preservative system), Citric acid (pH-regulator). ^fairly traded *94.12% certified organic ingredients.
Suitable for vegans and vegetarians

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.