19 april 2024

c/o Naturkosmetik Mineral Foundation – recension

c/o mineralsmink Bas Naturligt mellan20  ml/burk
Innehåller inte vismutoxidklorid, syntetiska färg- och konserveringsämnen, nanopartiklar, mineraloljor eller parfym.

Min kommentar: Nyansen Bas Naturligt Mellan är en mellan ljus nyans som passar de flesta. Oftast den nyansen jag väljer på foundations eftersom den går bra ihop min min hudton. Vill man ha mer färg kan man alltid  använda lite bronzer ovanpå. Medium till fullt täckande. Mjuk och lätt applicera. Som alltid med mineralfoundation i löst puder form så gäller det att successivt arbeta sig fram tills man uppnår önskat resultat. Ger en mycket fin och naturlig yta även vid upprepad applicering. Lily Lolos mineralfoundation  är den som jag tyckt bäst om tidigare men den här från c/o Naturkosmetik är faktiskt snäppet bättre. Därför får den 5 plus av 5 möjliga 😉

Betyg: 5+/5

Innehåll: Mica (CI 75170), Titandioxid (CI 77891), Zinkoxid (CI 77947)  , Järnoxider (CI 77492, 77491)

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.