26 maj 2024

Inspiration och fina människor – Hälsomässan Nov 2011

I går var jag på Hälsomässan och har fått massor av inspiration och träffat fina människor. Jag koncentrerade mig dock på hudvård/skönhetsdelen även om jag passerade och kika förbi hos de flesta av utställarna under mitt besök som varade i ca 6 timmar.

Här följer en sammafattning av dagen, jag kommer att lägga upp separata inlägg längre fram med mer info om en del av utställarna.

Maria Åkerberg (Dermanord)

På scenen ”Höstens Makeup av Maria Åkerberg” som presenterades av Ivan Valencia (makeupartist och hudterapeut). Modell var Catrin Änghagen (hudterapeut & produktutbildare på Dermanord) som blev mejkad i ett artistiskt tempo!

Maria Åkerberg (grundare av Dermanord) fanns också på plats naturligtvis. Ett mycket trevligt och informativt möte med de tre. Massor av produktnyheter är också på gång, en del redan tillgängliga en del andra kommer snart att dyka upp.

Greensmile of Scandinavia

↓↑ Mádara (hudvård/hårvård)

 Phenomé(hudvård/hårvård), Karité (Hårvård ) Bamboo(handdukar) 

↑ Aiya (Japanska te)– allt Naturligt och ekologiskt.

Ekström trading

 ↑Benecos

↑Florame

Lite blandat:

↑Clearlife.se

↑c/o Gerd

↑Icelandic Herbs 

Fötter Örter Rötter 

Aroma Creative 

NovaConcept

Foton: Jeanette Gustafsson

2 tankar på “Inspiration och fina människor – Hälsomässan Nov 2011

  1. Wow, imponerande att du orkade hela 6 timmar! Mässor är härliga, men jag blir alltid så trött..:-)) Ser att mitt korta halvtimmas-scannahelasalen-besök gjorde att jag missade några godbitar, hade gärna kikat på Florame och Benecos! Men Maria Åkerbergs sjukt intensiva nyhetsflöde går ingen förbi, kul att de är så produktiva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.