16 april 2024

Välgörande balm för läpparna

Ett skyddande balm för att motverka torr hud på små bebbsar men kan även användas av vuxna till t ex läpparna. Konsistensen är fast och kornig men smälter snabbt av kroppsvärmen. Balmen gör läpparna mjuka och skyddar dem bra speciellt nu i kylan. Jag använder den även till nagelbanden och tycker att den gör nagelbanden mjukare. Doften är en aning ”instängd” men inget som är för påtagligt.

Dermanord Baby Care 10 ml resp 50 ml

Ingredienser: Simmondsia Chinensis (kallpressad Jojobaolja), Canola (Rapsolja), Cera Alba (Bivax), Butyrospermum Parkii (Sheasmör), Brassica Napus (Rapsolja), Persea Gratissima (fett från avocado), Copernicia Cerifera (Karnaubavax), Caprylic/Capric Triglyceride (från kokos), Rosmarinus Officinalis (Rosmarin Antioxidant).

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.