19 april 2024

1 år på LivingGreen

Idag firar bloggen GoGreenMakeup 1 år här på LivingGreen!

Den 12 januari 2011 skrev jag mitt första inlägg som Skönhetsbloggare här på LivingGreens webbaserade livsstilsmagasin. Min blogg GoGreenMakeup som skapades 2009 och har sin början på en egen bloggplattform, fick nu chansen att vidareutvecklas mot nya spännande mål.

Jag är så glad och tacksam att Edit och jag kom i kontakt, och att jag fick den här möjligheten att bli en i LivingGreen Teamet. För mig som dessutom inte längre är yrkesverksam (pga olika anledningar), har detta haft en stor positiv inverkan på den sociala biten.

Det finns massor av ord som jag skulle kunna skriva ner om hur tacksam jag är för att få vara här, men känner jag mig själv rätt (vilket jag naturligtvis gör) så skulle det lätt kunna bli till en avhandling! Så jag ska inte tråka ut er med det.

Jag kommer att fortsätta min resa i djungeln av naturkosmetik och ekologiska alternativ. Det är en mycket intressant marknad och mycket att lära! Hoppas ni hänger med mig på resan!

Vill avsluta med ett stort tack till LivingGreen teamet, alla fina blogg-vänner, alla ni som läser min blogg och sist men inte minst till den fina underbara personen som gjorde det här möjligt:

Edit! Du är en pärla!

Share some blog love

3 tankar på “1 år på LivingGreen

  1. Tack för de fina orden Jeanette, men det är DU som gör det möjligt! Med din nyfikenhet och kreativitet guidar du dina läsare i den ekologiska skönhetens snårskog.
    Vi ser fram emot ett nytt inspirerande år tillsammans!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.