26 maj 2024

Tea Tree Tandkräm från dr Organic |

Från brittiska Dr Organic kommer den här Tea Tree Tandkrämen som har en gelkonsistens.

tandk

Jag tycker dock att smaken på den här tandkrämen hade betydligt starkare mintsmak i de små tester jag fick innan jag bestämde mig för att köpa originalstorlek. Tandkrämen har en frisk mintig smak som i och för sig försvinner ganska snabbt, däremot håller sig tandytorna fräscha under långtid. En väl godkänd tandkräm är det i alla fall.

Dr Organic Tandkräm Tea Tree EKO (veg.) –  100 ml

teatree_tandkräm

Ingredienser: Glycerin, Aloe barbadensis leaf juice, Sorbitol, Hydrated silica, Hydroxyethylcellulose, Aroma, Sodium lauroyl sarcosinate, Menthol, Mentha piperita (Peppermint) oil, Melaleuca alternifolia (Tea tree) leaf oil, Cetraria islandica extract, Sodium monofluorophosphate, Escin, Xylitol, Aqua, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, Limonene.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.