19 april 2024

Exfolierande ansiktskräm

Så beskrivs Organic Peeling Cream från Cosmopharmas ekoserie Organic.
”Botanisk formula som tar bort döda hudceller och orenheter. Mjukar upp huden”.
Innehåller bl a jojoba-, kokos-, lavendel- och patchouliolja, sheasmör, honung och mineraler från Döda Havet. Cosmopharma Organic är 100% naturlig, helt utan vatten, innehåller inga konserveringsmedel eller syntetiska ingredienser samt 56 – 95% från ekologiska odlade växter.

Appliceras på torr hud men med blöta fingrar i hela ansiktet och halsen. Låt verka ca 2 minuter, massera sedan peelingkrämen igen och skölj av med vatten. Huden känns väldigt mjuk efteråt. Jag upplever dock att det känns svårt att få ‘bort’ allt kanske beror det på att det är en så kallad exfolierande ansiktskräm så att den efterlämnar en viss effekt. Den har en tvålaktigdoft med inslag av ros som stannar kvar väldigt länge efter man sköljt av peelingen. För mig är doften för påtaglig även om den luktar gott. Fortsättningsvis kommer jag använda den till fossingarna 😉

Huden känns väldigt mjuk efteråt. Jag upplever dock att det känns svårt att få ‘bort’ allt, kanske beror det på att det är en så kallad exfolierande ansiktskräm så att den efterlämnar en viss effekt. Den har en tvålaktigdoft med inslag av ros som stannar kvar väldigt länge efter man sköljt av peelingen. För mig är doften för påtaglig även om den luktar gott. Fortsättningsvis kommer jag använda den till fossingarna 😉

Organic Peeling Cream 75 ml  ca pris ord 299 just nu 149 kr

Ingredienser: Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Glycerin*, Europaea (Olive) Fruit Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Oil*, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil*, Punica Granatum (Pomegranate) Extract*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Anisic Acid, Wheat Protein, Citric Acid, Glycolic Acid, Honey, Dead Sea Minerals (Sea Salt), Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Citrus Medica Limonum (Lemon) Oil, Witch Hazel (Hamamelis Virginiana) Extract*, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil*, Linalool*, Citral*, Geraniol*. *Ingredients From Organic Farming. 100% Of The Total Ingredients Are Of Natural Origin. 84% Of The Total Ingredients Are Issued From Organic Farming.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.